Bedøvende Creme

Gør Web Design Lettere Med Disse Tips

Hvis du ønsker en hjemmeside til at blive en succes, det hele kan koges ned til design. Men fordi der synes at være så meget information til rådighed, og begreberne web-design er stadigt skiftende, og det kan være svært at lære og forbedre din viden om, hvordan man bedst til at designe kvalitet sites. Heldigvis, du har fundet denne artikel! Fortsæt til nogle af de nyeste og mest praktisk web design tips til at hjælpe dig komme foran.

HTML5 video er indstillet til at blive den næste standard for visning af videoer på nettet, og naturligvis, du bør tilbyde både en måde, hvorpå brugerne kan streame dit indhold gennem en HTML5-format samt et andet format såsom flash for dem, der har en ældre browser version.

Prøv at bruge fixed-position navigation til at lade dine brugere med at navigere med lethed. Dette betyder låse navigationspanelet, når en person, der ruller ned af en enkelt side. Dette er ikke kun meget bekvemt for dine besøgende, men er også fantastisk til marketingfolk.

Undgå at forsøge at tilføje hver ny gadget til din hjemmeside. Det kan være fristende at gøre dit websted til at se banebrydende ved at medtage alle nye web design-løsning derude, men det kan ende med at vende folk væk. Enkel generelt vil få jobbet gjort det endnu bedre end en prangende layout.

Undgå at proppe side elementer sammen. Hver sektion af din side bør være naturligt adskilt fra hinanden, som det gør formålet med de enkelte afsnit mere klart. Den nemmeste måde at adskille sektioner er ved hjælp af DIVs, men der er andre måder, herunder fast placering (anbefales ikke), CSS margin kommando, og flyder.

Det er vigtigt at afprøve sider på dit websted for at være sikker på, at de ser ud, som de skal på hver anden browser; en vellykket site behov for at blive vist korrekt i alle browsere. Et websted, der virker på Internet Explorer kan ikke vise ret i Firefox, Google Chrome eller Safari. Gå gennem hver side, med hver browser og rette fejl, for en brugervenlig hjemmeside.

For at hjælpe dig med at tiltrække en mere professionel publikum til dit websted, skal du sørge for at designe din hjemmeside med ingen stavefejl. Når designe webstedet, bruge en stavekontrol, og hvis der er brug for, en grammatikkontrol. Hvis du har en hjemmeside med dårlig stavning og grammatik, vil folk ikke ønsker at gøre forretninger med dig, fordi de vil synes, det er uprofessionelt.

Test din hjemmeside på de mest populære browsere og platforme til at sørge for, at det vises korrekt. Nogle gange scripts, der arbejder i en browser kan ikke producere de samme resultater i en anden browser. Så du kan være nødvendigt at tage ekstra forholdsregler, som at føje en funktion til browser-detection, med henblik på at sikre, at din hjemmeside vises korrekt under de fleste forhold.

Når du designer et websted, kan du prøve at holde sig til bare et par web fonts. Du skal også være opmærksom på, hvordan nogle skrifttyper vises på skærme, da mindre serif skrifttyper er vanskelige at læse. Mange hjemmesider bruger Verdana, der kan være enkel at læse i forskellige størrelser og farver.

Kvalitet, design til web publikum er af allerstørste betydning. Mellem bredden af den tilgængelige information om web-design og den hastighed, som det felt, der udvikler sig, forstå det og holde sig ajour med det kan være svært. Tips ovenfor, men er en rigtig god start på at få mening ud af alle de pågældende oplysninger. Brug de tips, du lige har læst at forbedre din nuværende hjemmeside eller oprette en ny.