Brug Af Penispumpe

Bedste Måder At Forebygge Dårlig Mundtlig Hygine

Hvordan føler du, om dine tænder? Er du tilfreds med din tandlæge? Kan du tage sig af dine tænder godt nok i mellem besøgene? Hvis du havde nogen negative svar på disse spørgsmål, så er denne artikel for dig. Det er tid til at tage kontrol over din tandlæge situation og lære nogle oplysninger, som kan bevæge dig fremad.

Sørg for, at du tager vare på dine tænder. Bør du tandtråd, børste dine tænder, og brug en mundtlig skyl mindst to gange om dagen. Dette kan hjælpe med at forhindre problemer, der nogensinde opstår. Hvis du er usikker på hvilke produkter du skal bruge, skal du ikke være bange for at spørge din tandlæge.

Skift din tandbørste hver otte uger. At holde en længere, end det er bare at indføre bakterier til din mund, hvilket er i strid med formålet med tandbørstning. Hvis du har en tandbørste med en fjernelse af hovedet, bare ændre hoved, hver to måneder. Noget, der anvendes i din mund længere, end det er risikabelt.

Gå til din almindelige tandlæge, mindst to gange om året, eller efter behov. Den bedste måde at forebygge sundhedsmæssige problemer, der forekommer, er ved at holde op med tandpleje. Gå mere kan ofte også hjælpe du føler dig bedre tilpas med din tandlæge. Der vil komme i handy, hvis du er nødt til at have alvorlige arbejde afsluttet en dag.

Hvis dine tænder er på udkig lidt mindre end hvide i disse dage, så prøv ikke at stress ud af om det er for meget. Der er mange gode produkter, som du kan købe, der virkelig arbejde for at blege dine tænder. Der er strips, kuglepenne, tandpasta og tandkød, som kan bidrage til at mindske farvning.

Børste ALLE dine tænder, hver eneste gang. Loven af at børste dine tænder virker enkelt nok, så hvorfor gøre så mange mennesker gør det forkert. En nylig undersøgelse af tandlæger, viser, at en af de mest almindelige fejltagelser, folk gør, er at børste kun deres fortænder. Ikke fokuserer på at børste kun tænder for, at andre folk ser. Dine kindtænder og andre back tænder er lige så vigtigt, så du ikke glemme dem!

Husk at rense din tunge. Du kan børste dine tænder regelmæssigt, men er du huske at holde tungen ren? Rengøring din tunge er vigtigt, især hvis du ønsker, at din ånde til at lugte, ren og frisk. Sørg for at skrabe eller, i det mindste, børste din tunge på en regelmæssig basis.

Overvej at købe elektriske tandbørster for hele familien. De skære ned på de kræfter, du er nødt til at producere for at få de samme resultater med en manuel børste. Elektriske tandbørster er ikke kun overkommelige, men er anbefalet af de fleste professionelle tandlæger. De har solide børster som cup omkring tanden, og hurtigt hjælp børst plak væk.

Til at hjælpe med at beskytte dine børn fra sluger for meget tandpasta føre tilsyn med deres pensel. Brug kun en lille mængde tandpasta. Tandlæger generelt anbefaler at bruge en lille ært størrelse mængde tandpasta til børn under seks år til at hjælpe med at beskytte deres sundhed. I løbet af dit barns tandbørstning rutine, forklare vigtigheden af at børste hver tand korrekt.

Ernæring er vigtige for tandsundhed. Til at hjælpe med at sikre, at du får de nødvendige næringsstoffer, spise en velafbalanceret kost, der er baseret på USDA ‘ s madpyramide. Din kost bør bestå af fedtfattige mejeriprodukter. Dette vil hjælpe med at sikre, at du får de nødvendige mængder af calcium. Calcium er en af de primære byggesten for sunde tænder.

Glem ikke at tage sig af dit tandkød. Dit tandkød er en del af din mund, og de påvirker dine tænder og mange andre ting. I virkeligheden, hvis du undlader at tage sig af gummi sygdom, kan det føre til problemer i dit blod. Tal med din tandlæge om, hvad du skal gøre for at pleje dit tandkød.

Prøv at huske at drikke vand hver gang du bliver tørstig, i stedet for at nå til en sodavand. Jo oftere du vælge vand over sodavand, jo oftere du beslutter at beskytte din emalje i stedet for at bære det ned. Dette gælder også for andre sukkerholdige drikkevarer som sødet te og frugtjuice.

Begræns dit indtag af sukkerholdige drikkevarer og fødevarer. Sukker er en af de største årsager til hulrum. Dette skyldes, at sukker er mad til de bakterier, der kan spise løs på dine tænder. Hvis du beslutter dig for at forbruge en sukkerholdige behandler, bør du vaske det ned med et glas mælk, vand eller børste dine tænder bagefter for at forhindre negative konsekvenser.

På ingen tid på alle, du er nu klar med de oplysninger, du har brug for at få bedre kontrol af dine tænder. Du ønsker at træffe de rigtige beslutninger, og du vil have dine tænder til at være i gode hænder. Tænder ofte hjælpe med at gøre et første indtryk, og du ønsker dit til at være god.