Dansk Opfindelse

Cure Din Ryg Smerter Med Disse Teknikker

Hvis du har problemer med din ryg, kan det være vanskeligt at udføre normale aktiviteter på grund af smerter. Selv simple ting, såsom at løfte genstande eller bøjet over, kan blive en meget smertefulde handle. Hvis du finde dig selv nikke i enighed, ved, at der er hjælp til din ryg smerter. Denne artikel vil vise en række enkle måder du kan genvinde dit liv fra smerte.

Brug is til at bidrage til at afhjælpe smerter i ryg, da det kan reducere hævelse og inflammation fra skader, der forårsager rygsmerter. Anvende is til det berørte område, to eller tre gange om dagen i 10 til 20 minutter, og dette kan hjælpe dig føle sig bedre. En ispose eller en pose frosne grøntsager kan bruges til dette formål.

Altid tage tid til at strække, uanset om du vil støde anstrengende aktivitet. Hvis du kan strække sig, giver du din ryg mere forberedelse til den kommende dag, uden hvilke du kan tillade dig selv at opleve smerte og endda personskader. Selvom du ikke planlægger en stressende dag, du ønsker at gøre sikker på, at du strækker tilstrækkeligt til at løsne disse muskler i ryggen, der er brugt så ofte.

For at støtte din krop i at helbrede fra smertefulde rygskader, investere i en fast madras. Mange mennesker tror fejlagtigt, at en blød madras vil være mere betryggende at deres sårede tilbage. I sandhed, en blød madras vil ikke hjælpe dig til at vedligeholde din kropsholdning gennem natten, mens en fast madras, der giver din ryg den støtte, det har brug for at reparere sig selv.

Du kan beskytte din ryg under lange timer bag et skrivebord ved blot at gå et par ture i løbet af dagen. Når du strække dine ben muskler via stående og gående, du er også strækker ud din ryg muskler. Dette kan hjælpe med at lindre enhver komprimering spørgsmål og rygsmerter, der opstår fra siddende alt for længe.

Tage strækker sig meget alvorligt. Efterhånden som vi bliver ældre, vores kroppe har en tendens til at bruge lidt mere tid til at komme i gang. Når du få ud af sengen, bruge omkring fem minutter at gøre nogle tilbage strækøvelser. Dette vil bidrage til at løsne op for dine muskler, og du vil være klar til den dag i dag.

Det er vigtigt at vide og forstå, om dine smerter i ryggen er kronisk eller akut. Kroniske rygsmerter, der varer mere end tre måneder, og der er en kontinuerlig rygsmerter normalt fra resultatet af en skade eller sygdom. Akutte rygsmerter kan også komme fra en skade, og af andre årsager, og kommer som regel hurtigt, og varer kun en kort periode.

Bærer rundt på så få som 10 ekstra kilo er ikke en god idé. Mere vægt vil forøge kroppens tyngdepunkt, især hvis der vægt er omkring din midten. De lavere dele af din ryg vil være særligt sårbare, og som kan bidrage til smerter i ryggen i de kommende år.

Sørg for at konsultere din læge om alternative metoder til behandling, herunder akupunktur og måske endda massage. Andre metoder, som er til rådighed, og disse løsninger kan være støtte til at hjælpe med at lindre dine kroniske rygsmerter. Akupunktur er en temmelig gammel og gennemprøvet behandling, så vær åben for forskellige foreslåede behandlinger, som din læge kan anbefale.

For at forebygge ryg-stammer, ikke løfte alt for tunge. Mange gange, kroniske rygsmerter er forårsaget af nogen afhente objekter, der er for tunge, der stammer deres ryg. Du kan undgå denne smerte ved kun at løfte genstande, at du kender din krop, og mere specifikt, din ryg, kan håndtere.

Varmen har også vist sig at være en effektiv måde til at lindre ryg problemer, især lændesmerter. Varme terapi, såsom varme puder, wraps eller bade er inespensive og let at gøre. Det er bedst at skifte frem og tilbage mellem is og varme terapi for at få de bedste resultater.

Rygsmerter lider til tider har en masse problemer med at komme rundt, men du bør stadig forsøge at udføre aktiviteter som svømning, for at lindre smerten. Svømning er virkelig en fuld-body workout, og det hjælper helt sikkert med til at strække og løsne muskler i ryggen. Plus vandet er beroligende for din ryg.

Forkæl dig selv. Købe en ny pude, ikke til hovedet, men for dine knæ. En af de bedste måder at lindre lændesmerter er at sove med en pude mellem dine lår og knæ-området.

Ingen har vedvarende rygsmerter. Husk på disse tip i tankerne, næste gang du føler, rygsmerter, der kommer på. Dette kan være hemmeligheden til et liv uden smerte for dig.