Den Store Penis

Blege Dine Tænder Uden Dyre Tandlæge Besøg

Farvede, gule tænder er ikke meget attraktivt for alle. Du har sandsynligvis spekulerer på, hvordan du kan sikkert få den lyse hvide smil du tørster. Der er mange metoder, men ikke alle af dem er pålidelige. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde nogle tips til, hvordan du kan blege tænderne.

Hvis du er gravid eller ammende mor, er du ikke skal underkastes nogen tandblegning procedure. Det kan have mange negative virkninger på barnet. Før at have dine tænder bleget, skal du rådføre dig med din tandlæge og lade dem vide, op foran, hvis du er gravid eller ammende. De vil være i stand til at sige med sikkerhed, om det er en fare for, at barnet eller ikke.

Gå til tandlægen, hvis du tror, at der er problemer med din mund, før du begynder din tandblegning regime. Du er nødt til at være mere forsigtige end andre om at blege dine tænder. Din tandlæge kan fortælle dig, hvis det er okay at gå med en tandblegning regime, og som vil virke bedst i betragtning af din tandlæge profil.

Omkring halvdelen af alle patienter, der forsøger nogle form for tandblegning behandling, især dem, der er hjemme, vil opleve en vis grad af tand følsomhed som et resultat. Hvis dette sker for dig, kan du prøve at sænke koncentrationen af det produkt, du bruger, og se, om det løser problemet.

Tunge rygning kan faktisk skade og plette dine tænder. Det hjælper til at skære ned på mængden af cigaretter du ryger hver dag, eller fjerne dem ud af dit liv fuldstændigt. Folk, der ryger, har en hårdere tid at holde deres tænder rene, end dem der ikke gør.

Forbruge et stykke ost post-måltid for at tilføje mineraler tilbage til dit tænderne emalje. Det er blevet bevist, at calcium, der er med ost, kan genopbygge din tand emalje. Jo sundere emalje, hvidere du tænder vil være så prøv ost trick mindst tre gange hver uge.

Hvis du er på udkig for at få hvidere tænder, bør du ikke ryge. Nikotin indholdet i cigaretter, der forårsager dine tænder til at pletten i en mørk farve. Hvis du virkelig ønsker at få et blændende hvidt smil, så er du nødt til at sørge for, at du holder op med at ryge for godt, så at dine tænder ikke ombygge en plet.

En af de primære årsager til at have misfarvede tænder og smil generelt er dårlige vaner med drikkevarer. Kaffe er en af de førende årsager til at have tænder, der er misfarvede. Hvis du er fast besluttet på at fortsætte med at drikke kaffe, så vil du ønsker at børste tænder umiddelbart efter hver kop.

Undgå tandblegning hvis du er gravid eller ammende. De kemikalier, der anvendes til tandblegning proces kan være sikkert at putte i munden, men de kan være potentielt skadelige for din lille én. Rådføre sig med din læge og din tandlæge, før du forsøger nogen i løbet af din graviditet og amning perioder.

Flere dental selskaber i øjeblikket, der sælger forskellige typer af strips til at placere i munden og støtte i en fart. Disse er faktisk en af de bedste måder at forbedre dit smil uden for en medicinsk procedure. Selv om de kan være en smule dyrere at de er ganske effektive, og kan hjælpe en hel del.

Det er meget let at blive “afhængig” til at blege dine tænder. Overforbrug af hvidtekalk produkter, især dem med blegemiddel, kan have en negativ effekt på dine tænder og tandkød. Når du har nået din hvide niveau, fortsætter med touch-ups gang om måneden. Flere blegning behandlinger bør kun gøres en gang eller to gange om året.

Der er et væld af ideer om processen med tandblegning. Skulle du have nogle idéer om, hvordan at få perlemorsfarvet hvide smil, uden at skade dine tænder. Nu du har fik, hvad det tager for at begynde sikkert at arbejde på et blændende smil.