Eregeret Penis

Elsker Du At Downloade Musik? Prøv Disse Tips Og Tricks

Der kan ikke være megen tvivl om, at musik virkelig er den måde i fremtiden, når det kommer til at købe sange og albums. Af denne grund, det virkelig kan betale sig for alle at have i det mindste en grundlæggende forståelse af, hvordan det virker. Tips og vejledning nedenfor kan vise sig at være særdeles nyttige i denne henseende.

Et godt tip til at overveje, når du henter musik, er at organisere den musik du downloader, i en pæn mappe. Du ønsker ikke at miste noget af den musik, som du har købt og betalt for. Det er vigtigt, at du har det hele organiseret, så du nemt kan få adgang til det når du vil.

Hvis du bruger iTunes, så sørg for at tilmelde dig deres e-mail-advarsler. De ofte sende tilbud og rabat albums, der er til rådighed til en lavere pris inden for en meget begrænset periode. Hvis du ikke kan tilmelde dig til e-mail-advarsler, du kan gå glip af disse besparelser.

Hvis du virkelig kan lide en kunstner, der altid overveje at købe hele deres album, i stedet for at købe musik, spor for spor. Det er næsten altid billigere at købe et helt album, end det ville være at købe 10 individuelle spor, så ved hjælp af denne metode vil spare dig penge i det lange løb.

Hvis du køber din musik gennem iTunes, skal du betale de ekstra penge for iTunes Match ($25 per år). Denne musik tjeneste giver dig adgang til hele dit bibliotek på nettet – ikke kun de sange, du har købt for nylig. iTunes Match ser på alle dine sange og matcher dem med en cloud-version. Det er en glimrende måde at øge din cloud-baserede musik-bibliotek.

Sørg for, at din MP3 afspiller er helt kompatibel med den musik, du henter. Forskellige websteder tilbyder downloads i forskellige formater, og hvis det websted, du dreje til for din musik har et andet format end MP3-afspiller bruger, kan det give dig problemer. For at undgå dyre og tidskrævende, skal du kontrollere, før du downloader dem.

Hvis du har problemer med at downloade med en peer-to-peer-program, tjek din firewall. Medmindre du tillader det program, du vil ikke være i stand til at gøre noget uploading eller downloading. Windows leveres med et firewall indbygget, og dette vil have til at blive ændret for at give mulighed for programmets handlinger.

Hvis der er visse sange, som du altid lytte til, skal du oprette en offline-afspilningsliste for din musik i stedet for at streame dem fra skyen. Dette er især vigtigt, hvis du er på et trådløst data plan. Disse cloud-filer kan spise en masse af din månedlige data plan. Men hvis sange er gemt til højre på enheden, bruger ingen af disse data spand på alle.

Vær på vagt over for enhver musik-download-udbyder, der ikke per spor. Websteder, der tilbyder et væld af sange til et engangsgebyr eller et månedligt gebyr kan blokere din adgang til din musik, når du stopper med at betale. Websteder, der tilbyder mp3-filer til gratis kan bare være fronter for piratkopiering og torrenting, som normalt er ulovligt.

Få musik i form af downloads er noget, der ikke kan ignoreres. Det er i sandhed repræsenterer fremtiden for musik branchen, og alle, der ønsker at deltage behov for at komme om bord. Vi håber, at de ideer og begreber, som er præsenteret i ovenstående artikel vise sig yderst værdifulde til musik elskere overalt.