Få En Større Pik

Tips, Teknikker, Og gode Råd Til Alle, der Overvejer Konkurs

Mange enkeltpersoner, der finder sig selv i en vanskelig økonomisk situation med en stor mængde af gæld, kan være i stand til at gavne og forbedre deres situation, ved at indsende personlig konkurs. Denne artikel er fyldt med tips om indsendelse af personlig konkurs, og vil hjælpe dig med at afgøre, om eller ikke at indgive konkursbegæring er det rette for dig at gøre.

Sørg for, at du har alle dine økonomiske papirer med dig, når du går til møde med din advokat om konkurs. De bør fortælle dig, hvad du skal medbringe. Generelt, det papirarbejde, der vil omfatte bil lån dokumenter, boliglån dokumenter, og forskellige finansielle poster som kreditkort regninger.

Hvis du er planlægning at indgive konkursbegæring i den nærmeste fremtid, ikke kan oplade dit kreditkort tænker, at du vil ikke nødt til at betale tilbage på gælden. I mange stater, er der regler om, hvor meget gæld på kreditkort, og hvad slags, kan udledes i en konkurs. For eksempel, hvis du gør køb for luksus elementer, såsom et dyrt nyt TV, inden for 6 måneder forud for indgivelsen, kan du være forpligtet til at betale beløbet tilbage. På den anden side, hvis du har benyttet dit kreditkort til at købe varer eller andre fornødenheder, kan reglerne være anderledes. Sørg for at spørge din advokat for at få rådgivning.

Uddanne dig selv om konkurs proces. Du kan øge din viden om konkurs proces, ved at samtale med en konkurs advokat, eller ved at udføre selvstændig forskning på internettet. Uanset hvilken metode du vælger til at øge din viden om konkurs proces, er det afgørende, at du forstår, hvordan indgive konkursbegæring vil påvirke dig, din familie og dine kreditorer.

Hvis du står over for et nødvendigt indgive konkursbegæring, tage en pause fra dine problemer. Søger efter pålidelige juridisk rådgivning, men før at underskrive på den stiplede linje, så giv dig selv et par dage til at tænke det hele forfra, sørg for at du har oplyst alt, og at du har valgt det bedste valg. Konkurs er permanent, og du vil leve med konsekvenser for en lang tid fremover.

Hvis du mister dit job, eller på anden måde står over for en finansiel krise efter indgivelse af Kapitel 13, skal du kontakte din forvalteren straks. Hvis du ikke betaler din Kapitel 13 betaling til tiden, vil din administratoren kan anmode om, at din konkurs, frifindes. Du er muligvis nødt til at ændre din Kapitel 13 plan, hvis du ikke er i stand til at betale de aftalte beløb.

Du behøver ikke at være konkurs til at erklære sig personligt konkurs. I 1898 udtrykket blev ændret fra “konkurs” til “debitor” så at mennesker kan mere let forstå, at en manglende evne til at betale regninger, er den største kvalificerende faktor i indsendelse af personlig konkurs. De fleste mennesker, der fil er faktisk ikke helt fallit.

Før du indgive konkursbegæring, sørg for, at du leje de tjenester af en erfaren lokale konkurs advokat. Ansættelse af en konkurs advokat, der er placeret geografisk tæt på dig, vil betyde, at du kan kontakte ham eller hende med lethed. Du vil derefter være i stand til at møde op med din advokat i person, for at drøfte din petition i større detalje.

Se på alle mulighederne. Selv om konkurs kan være meget ødelæggende for dit kredit score, når du filen, kan det faktisk hjælpe dig i fremtiden. Det vil forblive på din kredit rapport i ti år, men hvis indgive konkursbegæring hjælper dig med at løse din gæld nu, det vil være bedre for din kredit score end at gøre slutningen af kreditkort og lån til betaling for resten af dit liv.

Hvis du har et kreditkort med din lokale kredit union, kan det være en, der ikke har givet op på grund af konkurs. Check med din kredit union for at finde ud af, om den linje af kredit vil fortsætte efter en konkurs er endelige. Du skal stadig sørge for at medtage den på din ansøgning med din anden gæld.

Tage hensyn til alle forgreninger af en Kapitel 7 konkurs. Ansøgning om dette kan have indflydelse på enhver co-debitorer, såsom venner eller familie. Hvis du vælger Kapitel 7, er du ikke længere ansvarlig for fælles gæld. Men kreditorerne kan komme efter din co-signer og kræve fuld betaling for gæld.

En stor tip til at huske, hvis du har gemt til Kapitel 13 er, at du stadig vil være i stand til at modtage et lån, så du skal ikke afstå fra at forsøge. Der er ekstra bånd til at hoppe igennem. Din trustee skal godkende alle nye lån som dette. Når møde med trustee, bringe et budget, der viser, at du vil være i stand til at betale afdrag på det lån, du forsøger at få. Være klar til at retfærdiggøre købet, at du skal bruge lånet til, også.

Holde i tankerne, at der i øjeblikket studerende lån kan ikke blive afladet, når indgive konkursbegæring. Der er en proces, hvor studerende lån kan betragtes som dischargeable, men det er dyrt, vanskeligt, og sjældent vellykket. Dog, studerende lån i konkurs, har været et emne, der blev drøftet af Kongressen i de seneste år, så hold op med nye konkurslov at finde ud af, om ændringer er foretaget.

Ansøgning om personlig konkurs er en større liv beslutning. Forhåbentlig, bevæbnet med den viden, du har lært i denne artikel, vil du nu vide, om eller ikke at indgive konkursbegæring er det rette for dig at gøre. Re-læs denne artikel flere gange for at få alt at vide om konkurs, og du bør være i stand til at forbedre din økonomiske situation.