Får Pik

Hvordan det Skal lykkes at Bruge Sociale Medier Som en Del Af Din markedsføringsstrategi

Hvis du har hørt om Facebook, Twitter eller Google Plus, du helt sikkert vide, at markedsføring via sociale medier kanaler, der er den næste store ting. Ligesom mange mennesker, du måske være undrende, hvordan du kan udnytte de sociale medier til din virksomheds fordel. Denne artikel er en række tips til at hjælpe dig i din sociale media marketing bestræbelser.

Overvåg dine konkurrenter på sociale medier websteder. Bruge lidt tid på at kigge på hvad jeres top fem konkurrenter gør derude i den sociale medieverden. Se på, hvilke sociale sites, hvor de er mest aktive om, hvilken form for indhold, som de er offentliggøre, hvor mange fans de har, og hvordan de fremmer deres websted, og hvad de har at tilbyde.

For at skabe social media-indhold, der virkelig markeder, som du i det skjulte, kommer op med lister. Komponer en liste over de top halvtreds underligt, men sandt fakta om dit produkt, widget eller niche. Øverste række lister virke lidt kedeligt for nogle, men de har tendens til at få roligt gik rundt på internettet, som giver en fantastisk mulighed for dit brand til at få eksponering.

Tage initiativ til at følge dine kunder og på den måde få dem væk fra de sociale medier. Hvis dine kunder har en blog og skriver indlæg om din virksomhed, at engagere sig med dem og interagere på deres blog. Link til deres indhold på dine social media sider, og dette vil tilskynde flere folk til at følge dig fra bloggere fanskare.

Din overskrift er afgørende for et godt indlæg. De fleste sociale netværk opfordre dig til at holde dit indlæg kort, og hvis du skulle skrive en lang artikel, chancerne er ingen ville tage tid til at læse det. Prøv at sende et link til din artikel med en god overskrift, der både fanger læsernes opmærksomhed og forklare, hvad artiklen handler om.

Få en WordPress blog, så kan du bruge WordPress Retweet knap. Denne funktioner giver dine besøgende til at sende et link til en af dine artikler på deres Twitter-feed i et enkelt klik. Du kan også tilføje Retweet knapper på din hjemmeside, hvis du tager dig tid til at kode det selv.

Sørg for, at alle dine indlæg og artikler, der har en Facebook-knap på toppen. Denne knap gør det nemt for dine læsere at dele dit indhold på Facebook. De fleste mennesker vil ikke ønsker at dele dit indhold på Facebook, hvis de er nødt til at gå gennem kopiere og indsætte et link.

Tilføj et link til din Facebook side eller en ‘like’ knap, med et Facebook feed på din blog eller hjemmeside. Du kan nemt finde HTML koder for disse i indstillingerne for din Facebook profil. Dette vil give dine besøgende til at ‘like’ din side og abonnere på dine indlæg, uden at skulle til at se dig på Facebook.

I dit websted indhold, nævne, din social media-indsats. For eksempel, du kan fejre din 1,000 th “Like” på din Facebook fan page ved at oprette en artikel, for at fejre det. Tak til de folk, der følger dig, og give dem en opsummering af dine erfaringer. Artikler som disse, der er sikker på at blive delt.

Retweet interessant indlæg af populære Twitter-brugere. Du kan også nævne dem ved at bruge @ – symbolet for at linke til deres profil. Disse mennesker vil blive advaret om, at en person, tweeted og nævnte dem, og de vil være langt mere tilbøjelige til at retweete dig!

Som du overvejer at dykke ind i social media marketing, gøre nogle forskning på de forskellige måder, som du kan annoncere. Hver enkelt af disse sociale medier websteder, har sit eget unikke sæt af tilbud, og lære hvad de kan hjælpe dig med at få mest gavn af din tid brugt på dem. Hvis du ved, hvilke websteder nå de fleste mennesker i din målgruppe, kan du bruge din tid med omtanke, når dem.

Før starten på en social media marketing kampagne bør du overveje at købe guider til at føre dig i den rigtige retning. En guide indeholder oplysninger om de førende sociale medier sites. Det vil give dig alt hvad du behøver at vide fra grundlæggende for at oprette en side til strategier for at øge trafikken.

Hver gang du uploader indhold til YouTube, så sørg for, at du linker til din hjemmeside i video beskrivelsen, og ind til Facebook og Twitter knapper, som hver video, såvel som på din kanal ‘ s side. Hvis du kan tiltrække brugere, der hyppigt YouTube, Twitter og Facebook, kan du forvente at se stigninger i besøgende på webstedet og deling af video.

Overveje fordelene ved giveaway kampagner via sociale medier. Alle personer, som at få gratis ting, og ved at gøre det, kan du tegne nye abonnenter til dine forskellige social media sider. Vælg et produkt eller en tjeneste, du vil markere, og derefter sende dine gratis tilbud til de mest populære freebie sider og fora.

Som Det blev sagt i begyndelsen af denne artikel, social media marketing på hjemmesider som Facebook og Twitter har taget over de sidste par år. Men mange mennesker ikke ved, hvordan man bruger disse kanaler effektivt for at skabe vækst i deres virksomheder. Anvendelse af denne artikel er råd, og du vil være på din måde at udnytte sociale medier til effektivt at markedsføre dit produkt eller service.