Før Og Efter Billeder

Nyttige Tips Og Tricks Til Bilen Shoppere

Hvis du har købt en ny bil før, vil du vide, hvor meget af en besvær, det kan være. Med så mange muligheder at vælge imellem, og forhandlere at være så nøjeregnende, det er let at haste ind i en bil, som du virkelig ikke lige for. Læs denne artikel og få nogle vigtige oplysninger om køb af en ny bil.

Tag et godt kig på undersiden af køretøjet. Prøv at holde dine øjne åbne for tegn på rust og erosion. En bil kan se godt ud på ydersiden, men være ved at falde fra hinanden nedenunder. Hvis du kan se, rust under bilen bevæge sig på. Dette kunne betyde en masse reparationer senere.

Vide, hvad du ønsker, før du træde fod ind i en forhandleraftale. Du kommer til at beskæftige sig med professionelle sælgere, så har dit sind gjort op om, hvad du er villig til at betale, hvad du vil og hvad du ikke er interesseret i. Det vil gøre det mindre sandsynligt for dem at svaje dig.

Forskning, handel priser, før du tænder over din ældre bil. Hvis du har planer om at handle i din nuværende bil til at gå i retning af købsprisen på din ny, skal du være bevæbnet med ordentlig værdi forud for tid. Kontrol priser online eller ved hjælp af Kelley Blue Book. Du skal bare sørge for at tjekke den engrospris, ikke detailhandel.

Undgå at blive distraheret, når du er shopping på en bil masse. Med så mange køretøjer til rådighed, er det nemt for alle dine forskning og planlægning til at gå ud af vinduet. Husk, at du har en klar idé om det køretøj, du ønsker, før du sætter foden på den masse, og lad ikke sælger styre dig fra dit mål.

En af de mest vigtige ting at overveje, før du foretager et bilkøb er som bil eller stil, du ønsker. Ved at beslutte dette, før du indtaster en forhandler, vil du være i stand til at undgå for højt tryk salg. Det hjælper dig også med at konsolidere din søgning og virkelig informere dig om et bestemt fabrikat og model.

Få et køretøj historie rapport for en bil, du er seriøst overvejer. Alt hvad du behøver, er køretøjets identifikationsnummer (VIN). Denne rapport kan fortælle dig, om bilen er ulykke og reparation historie, samt om bilen har været i en oversvømmelse eller andre naturkatastrofer. Nogle steder giver dig mulighed til at betale for en måneds abonnement, hvilket er praktisk, hvis du vil trække rapporter på flere køretøjer.

Når du køber en certified pre-ejede køretøjer, der kommer med en garanti, skal du sørge for at læse det med småt. De fleste garantier på disse køretøjer kun omfatter fremdrifts-og ikke dækker så meget andet. Der er også tilfælde, hvor garantien kan ikke overdrages, som ville gøre det tomrum i dit tilfælde.

Når i finans -, kontor, læs din endelige kontrakt grundigt. Mange forhandlere vil forsøge at haste dig igennem dette trin, og de kan ændre vigtige oplysninger eller finansiering af form som et resultat. Sørg for, at vilkårene er præcis, hvad du har godkendt. Hvis de ikke er, så spørg dem til at foretage ændringer, inden du skriver under på noget.

Kig ind i alle de fine print på din finansiering papirer. Bare fordi din månedlige betaling er lavere, betyder ikke, at du får den bil for mindre. Det kunne bare være en måde at få dig til at købe bilen til den oprindelige pris, så sælger kan holde hele mængden af kommissionen, som han satte ud for at tjene.

Som en kvindelig, shopping for biler, kan være svært. Hvis du føler, at den sælger, du beskæftiger sig med, er at være nedladende eller uhøflige, forlader øjeblikkeligt. Hvis de rører dig, skal du bruge kvindefjendske sprog eller gøre noget for at fornærme dig, takke dem for deres tid og tage ud. Fortæl dem, at det er den tid på måneden, og de bør ikke løbe efter dig.

Tjek din kredit score, før du hovedet til den forhandler, at lave en bil køb. Selv hvis du gør det godt økonomisk på dette tidspunkt, kan du ikke være i stand til at råd til de høje finansiere udgifter, der er forbundet med en mindre end stjernernes kredit. Det ville være svært at gå til en forhandler, falde i kærlighed med en bil og så glad ud, du har ikke råd til at finansiere udgifter.

Vær på vagt over for finansiering, hvis du planlægger at få en anden bil snart. Hvis du ønsker at få en bil uden at sætte nogen penge ned, og regner med at få en ny bil i et år eller to, er du indstilling dig op for at bære saldi fra bil til bil. Du ender med at betale mere end bilen er værd.

Bil køb klubber er en fantastisk måde at holde omkostningerne nede og samtidig undgå den forhandler, på samme tid. Dette er en metode, som giver dig mulighed for at få en stor bil til en lav pris uden at have nogen sælger vejrtrækning ned din nakke. Du kan lære mere om klubber, der er tilgængelige for dig online.

Selv hvis du har haft dit hjerte indstillet på at købe en bestemt bil, kan du prøve at holde et åbent sind. Der er mange mennesker, som får så fikseret på en bil, at de giver bedre tilbud til glide gennem fingrene. Se på andre biler, der er magen til den du ønsker, da de kan være et bedre match for dig.

Vide, hvad dit budget er, før du begynder shopping for en bil. Denne måde, du kan undgå skuffelse, når du finder en bil, som du kan lide, men ikke har råd til. Bruger ikke andet og mere end 20 procent af din indkomst på alle husstandens køretøjer, herunder udgifter til forsikring.

Sørg for, at du spørger, hvem der er at sælge en bil, hvilken slags arbejde der er blevet gjort på det. Du ønsker også at være sikker på at gå over det meget omhyggeligt for at se, hvis du har brug for at gøre noget som helst arbejde. At medbringe en ven, der ved, om disse ting, hvis du ikke er helt sikker på, hvad man skal kigge efter.

Forhåbentlig, du nu har en bedre forståelse for, hvad det tager for at købe en bil, som du er tilfreds med. Sørg for at du gennemfører tip, der gives i artiklen ovenfor for at gøre dit valg meget lettere. Med lidt held, vil du ende op med bilen af dine drømme!