Forlængelse

Awesome Måder At Slå Din Personlige Finanser Rundt

De fleste mennesker ikke kan lide at tænke om deres finanser. Hvis du ved, hvad de skal gøre, men tænker om, hvordan du forbedre din økonomi kan være spændende og sjov! Lære nogle enkle tips til økonomistyring, så du kan forbedre din økonomi og nyde dig selv, mens du gør det.

Når du køber en bil, skal du vælge en brugt bil. De første 10.000 miles på en bil, der er den dyreste. Lade en anden køre bilen ud masse, og derefter kan du drage fordel af prisen falde, når du går til at købe bilen. Bilens værdi, vil det ikke have gået meget ned, men prisen vil, når du køber brugt.

Være sparsommelig med din personlige økonomi. Og samtidig have en helt ny bil, lyder fristende, så snart du kører det fra partiet mister en enorm mængde af værdi. Ofte gange, du kan få en brugt bil i god, hvis ikke bedre tilstand, til en langt lavere pris. Du vil spare store og stadig have en stor bil.

At have en stabil løn, uanset hvilken type af job, kan være nøglen til at opbygge din personlige økonomi. En konstant strøm af pålidelig indkomst betyder, at der altid er penge, der kommer ind på din konto for hvad der er anses for at være bedst eller mest brug for på det tidspunkt. Regelmæssig indkomst kan opbygge din personlige finanser.

Når det kommer til vedligeholdelse af din finansielle sundhed, en af de mest vigtige ting du kan gøre for dig selv er at etablere en nødsituation fond. At have et beredskab vil hjælpe dig med at undgå at glide i, at gælden i tilfælde af at du eller din ægtefælle mister dit job, og har brug for lægehjælp eller står over for en uventet krise. Oprettelse af en nødsituation fond er ikke svært at gøre, men kræver en vis disciplin. Finde ud af, hvad din månedlige udgifter, og et mål om at spare 6-8 måneder af midler på en konto du kan nemt få adgang til, hvis det er nødvendigt. Plan for at redde en fuld 12 måneder af midler, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende.

Holde dit hjem ‘ s vurdering i tankerne, når din første ejendomsskat regningen kommer ud. Se på det sammen. Hvis din skatteopgørelse er at vurdere dit hjem for at være betydeligt mere end, hvad dit hjem vurderet til, bør du være i stand til at appellere din regning. Dette kan spare dig for en hel del penge.

Den bedste måde at administrere din personlige finanser på kort sigt er at opretholde et månedligt budget. Ja, budgettering kan være irriterende og svært, men intet andet vil lade dig se, hvor går dine penge til. Sporing af dine udgifter og at holde et budget, der vil hjælpe dig med at opbygge en besparelser konto og begrænse unødvendigt forbrug.

Brænde brugt madolie i din ældre diesel bil! Der findes hele websider og fora helliget til at gøre netop det. Den første dieselmotor, efter alt, var designet til at køre på jordnøddeolie. Bare sørg for, at du forskning dine muligheder, og tage de forholdsregler, du har brug for at forsikre at du ikke skader din motor.

En stor personlig finansiering tip, der kan hjælpe dig med at spare penge er at spise ude, når det er frokost tid. Restauranter typisk give bedre tilbud til frokost, end de gør til middag. Hvis du nyde at spise ude og ikke ønsker at opgive det hele, vælge til frokost i stedet for middag.

En god privatøkonomi tip, der kan hjælpe dig med at spare penge på er at dele en forret med din ægtefælle eller ven, når du beslutter dig for at spise ude. Nogle restauranter serverer portioner, der er for stor til én person alligevel. Ved at dele en forret, vil du spare en masse mere penge.

Den bedste måde at spare penge på en købmand er ved hjælp af kuponer. Mellem in-store værdier, og de kuponer, du kan drastisk reducere din købmand regninger for at lette finanser. Og kuponer i dag er ikke bare til rådighed i aviser, de er også tilgængelige på mange websteder online. Du kan bare printe dem ud fra din computer!

Hvis du ønsker at være i stand til effektivt at administrere din personlige finanser en af de ting, som du er nødt til at definere, er dit budget. Ikke at have et defineret budget er som at køre en bil uden rat. Et godt defineret budget vil hjælpe dig med at definere dine prioriteringer i form af udgifter.

Sørg altid for, at du læser det med småt på de finansielle kontrakt som et kreditkort, boliglån osv. Den måde at holde dine personlige finanser, der kører i sort, er at sørge for, at du aldrig får snagged op af nogle renteforhøjelser dig ikke fange i det med småt.

Til at styre din økonomi, er du nødt til at se dem på den måde, bankerne gør. Det betyder, at tage tid til at præcist at finde ud af, præcis din indkomst, samt din nøjagtige udgifter. Undertiden kan du have udgifter, der er forskellige fra måned til måned. Bruge et højt gennemsnit for disse og returnere eventuelle ekstra til en opsparingskonto.

Hvis du finde dig selv i brug for et personligt lån, men står over for banker, der er generelt uvillige til at gøre dem, skal du samle dokumenter, der beviser, at du er en lav-risiko kredit forbruger. Dette kan omfatte gunstige betaling optegnelser om bil lån eller kreditkort-firmaer, såvel som løn stumper fra en stabil arbejdsgiver.

Som du kan se, økonomi ikke behøver at være kedeligt eller frustrerende. Du kan nyde beskæftiger sig med finanser er nu, at du ved, hvad du laver. Vælg din favorit tip fra dem, du lige har læst, så du kan begynde at forbedre din økonomi. Glem ikke at blive ophidset over, hvad du sparer!