Fuglebryst

Skal Kende Tips Om højere Uddannelse Og Mere

Der er mange beslutninger, der er involveret i at gå på college. Hvilken vej du vælger at gå, kan det påvirke hele dit liv. At være forberedt, ser på tips i artiklen, og de kan hjælpe dig.

Hvis du kæmper med at opnå succes i den akademiske verden, ser for at studere færdigheder kurser på din skole. Selvom du kan få gode karakterer i gymnasiet, kan du ikke vide, hvordan man får dem i højere læreanstalt. Undersøgelsen færdigheder klasser lære de færdigheder, der er nødvendige for at gøre det godt i college.

Undgå at studere for stor college eksamener natten før ved at tage på en masse af koffein eller andre stimulanser. Mens disse ting kan holde dig i stand til at studere i længere tid, vil de gøre dig meget træt i morgen. Efter at have brugt kemiske stimulanser for et stykke tid, vil du have mere og mere, og der kan være skadelige for din generelle fysiske og mentale sundhed.

Før du går væk til college, du bør vide alt, hvad du kan om, hvad du vil være med hovedfag i. Dette vil hjælpe dig med at lægge grunden til dine college valg i fremtiden. Hvis det er nødvendigt, planlægge en aftale med direktør for indlæggelser.

Spise morgenmad, før du tager en test. En sund snack, der kan give dig de vitaminer, som du har brug for, uden at du føler dig groggy. Din mave kan virkelig aflede din opmærksomhed fra en eksamen. Kvalme eller beskedne, kan have negativ indflydelse din resultaterne i klassen.

I dit første år på college, er en af de ting, du gerne vil for at undgå, at der er en sammenhæng. En relation kan være meget svært, når dit primære mål er at få kendskab til et område og til at møde nye mennesker. Gem det til senere år, at du er i college.

Undersøgelse dagligt, hvis det er muligt. Det er let at blive distraheret, når han gik på college, men det er muligt at afsætte nogle nødvendige tid til at studere. Arbejder undersøgelse tid i dit daglige tidsplan er afgørende for din succes, og kan spare dig fra at være ineffektive. Holde denne motivation, og du er forpligtet til at lykkes i college. Det får du for vane at gøre det.

Du bør drage fordel af alle de ressourcer, du har til rådighed for dig på college campus, især når det kommer til akademikere. Der er sandsynligvis masser af studiepladser, computerlokaler, osv. at du kan gå for at få nogle fred og ro og kvalitet tid til at studere i.

Hvis det er muligt, bør du undgå at planlægge klasser, den ene efter den anden. Du vil få brug for pauser i løbet af dagen. Det bedste tidspunkt for disse pauser er efter en klasse. Denne gang vil give dig mulighed for at geare ned, forberede for din næste klasse eller undersøgelse, hvis det er nødvendigt. Tage disse muligheder, når du kan.

Vælge valgfag fra hele bestyrelsen. Ved at udsætte dig selv for masser af emner, du har en bedre chance for at fastslå, hvad det er, du virkelig elsker. Når du er begyndt på college, prøve nye ting, du aldrig vide!

Holde et par ting i dit værelse eller en lejlighed, der er sunde, billige og nemme at spise. Dette vil skære betydeligt ned på de sene aften fastfood kører, og det vil spare dig penge som et resultat. Peanut smør, yoghurt og bagels er alle gode valg. De har heller ikke så mange kalorier som stegt kylling eller hamburgere.

Du skal ikke være bange for at have det sjovt, når du er væk på college. Du bør også begrænse den tid, hvor du part. Der er altid tid til en part, efter at du får dine studier udført. Husk, at du ikke er der blot til at feste, og du vil ende med at blive skuffet over dig selv, hvis du ødelægge din chance for at gøre et mærke i livet ved at spilde det at gå til fester og springe ud på klassen.

Deltage i de arrangementer, der afholdes på sovesale til at møde nye mennesker. Du vil nyde en pizza natten, filmaftener og andre arrangementer. Det er en fantastisk måde at møde de mennesker, som du vil være dorming med i de næste mange måneder. Må ikke være genert om at introducere dig selv til andre.

Drage fordel af karriere rådgivere på campus. Den karriererådgivere kan guide dig til at finde den karrierevej, der er mest egnet til din personlighed og styrker. De kan hjælpe dig med at gøre en personlig vurdering af dine kompetencer og præferencer, og hjælpe dig med at finde den karriere, du drømmer om.

Denne artikel har givet dig nogle store oplysninger, der vil hjælpe dig med at blive mere sikker på, om college. Nogle beslutninger i livet er lige så vigtig og betydningsfuld som dem, der er relateret til dine college uddannelse. Hvorfor ikke få det bedste ud af det? Brug tips her for at hjælpe dig med at sejle igennem til din store graduering dag!