Hvor Lang Er En Gennemsnitlig Dansk Diller I Stiv Tilstand

Brug For Hjælp Til At Sove? Prøv Disse Søvnløshed Tips!

Bare at tænke sig om søvnløshed er nok til at udløse søvnløshed. Denne frygtelige tilstand har både psykiske og fysiske årsager, men starten af, at det har skadelige virkninger på både krop og sind. Hold læsning for at lære nogle ideer om, hvad du kan gøre for at tage sig af din søvnløshed og få noget søvn.

Hvis søvnløshed er, der plager dig, dit ur kan være problemet. Søvn-eksperter anbefaler, at stoppe med at se på uret, mens du prøver at falde i søvn, da det kan være en distraktion, der holder dig fra at sove. Gør de lave støj, eller er de for lyst? Hvis ja, de kunne være en del af problemet.

Hvis du har problemer med søvnløshed i længere tid, kan du overveje at få en ny madras. Kig efter en, der er faste, uden at være hårdt, da disse er de mest befordrende til at sove, og give dig den mest støtte. Madrasser er årsagen til søvnløshed i mange tilfælde, men folk bare ikke klar over det!

Komme ind i en regelmæssig søvn rutine. Hvis kroppen ved, at du har et fast mønster, når det kommer til søvn, vil det sandsynligvis være træt på det rette tidspunkt. Hvis du sover tilfældigt, din krop vil blive forvirret.

Sørg for, at dit soveværelse er faktisk behageligt, hvis du har problemer med at falde i søvn. Juster niveauet af støj og lys til at give din krop til at slappe af, så du kan gå til at sove på din egen. Undgå en alarm med en skærm, der er for lyse. Et nyt, godt lavet madras understøtter din krop, hvilket gør det nemmere at nyde dyb søvn.

Prøv et lille hus rengøring, når din søvnløshed er at få det bedre af dig. Mange mennesker synes, at være produktiv med en ikke-stressende opgave kan hjælpe dem med at nå frem til en tilstand, der er mere befordrende at sove. Feje gulvet eller støv dine samleobjekter, indtil du er mere afslappet, og føler mig helt træt.

Hvis du har problemer med at falde i søvn på en regelmæssig basis, kan du prøve at øge din melatonin niveauer. Syrlig kirsebærsaft har vist sig at have høje niveauer af melatonin. Dette kan findes i fysisk eller helsekostforretninger. Et lille beløb, en halv time før sengetid kan virkelig hjælpe dig falde i søvn og ophold i søvn.

Rygning er ikke kun dårligt for din sundhed, men dårligt for søvn, også. Rygning er som en krop stimulerende, og det øger din puls. Der er så mange grunde til hvorfor du skal holde op med at ryge. Sover bedre og døse hen hurtigere, er en ekstra fordel.

Få op efter en halv time. Hvis du ikke kan sove, ikke lå i timer og timer. Få op og flytte til en nærliggende stol og læse lidt, eller prøv en aktivitet. Gøre en meget lowkey sæt af aktiviteter for en stund, og når du føler, at sove, så prøv igen.

Holde sig væk fra alkohol. En masse mennesker forsøger at dulme deres søvn problemer med alkohol, men det er ikke en god idé. For én ting, du ikke ønsker at blive afhængig af alkohol. For en anden ting, alkohol er vanddrivende og kan tilskynde natlig vandladning og besvær, når du ønsker at gå tilbage til at sove.

Selv hvis du er meget træt, modstå trangen til at sove i weekenden. Hvis du lader dig hvile for en ekstra time eller to, kan du rod op din sovende tidsplan for ugen. Når du vågne op, komme ud af sengen. Tillad ikke jer selv at falde tilbage i søvn eller til at blive i sengen et stykke tid.

At tage to tylenol, når du går til at sove har altid været en stor tip til folk med søvnløshed. Men du kan handle det ud med en ibuprofen. Eller, du kan erstatte tage tylenol eller ibuprofen med alle naturlige melatonin. Alle tre af disse er i stand til at sætte dig i en afslappet tilstand.

Hvis stress eller angst holde dig vågen om natten, prøv nogle forskellige afspændingsteknikker. Du kan så prøv dyb vejrtrækning, meditation eller yoga, eller bare tage et varmt bad. Hvis du kan slippe alle, der spændinger, vil du finde ud af at falde i søvn, bliver det meget lettere, selv når tiderne er hårde.

Regelmæssig motion er en fantastisk måde at kæmpe søvnløshed. Denne øvelse vil hjælpe med at lindre spændinger, der er bygget op i løbet af dagen, og du bør være i stand til at falde i søvn om natten. Sørg for at du gør din træning i morgen eller i løbet af dagen. Motion før sengetid er ikke en god idé, fordi det stimulerer din krop og vågner det op.

Brug ikke du seng til andet end at sove. Det betyder ikke se tv i sengen eller tage arbejde at gøre, mens i sengen. Det er bedst at ikke engang har et tv i dit soveværelse. At læse en afslappende bog er sandsynligvis bøde eller lytte til beroligende musik. Overveje dit værelse, som er et afslappende tilflugtssted fra verden.

Prøv ikke at bekymre dig, når du skal sove. Dette kan føre til søvnløshed. Hvis du er bekymre dig om noget, komme op og gøre noget afslappende, indtil du føler at du falder i søvn igen. Hvis du ligger i sengen og bekymre sig om problemer, der er alt, hvad du vil være i stand til at gøre, og ikke falde i søvn.

Nogle mennesker finder det svært at sove efter sex, så de kan have behov for at forkæle dig selv i at være kælen tidligere på dagen. Men hvis døsig er den normale resultat, så lige før sengetid vil fungere godt.

Gør intime tid med din partner forlade dig følelsen kabel i stedet for afslappet og søvnig? Hvis det er tilfældet, kan du ønsker at holde din særlig tid til et andet tidspunkt af dagen. Du behøver ikke at have den tid lige før sengetid. Når som helst på dagen kunne bruges til at have relationer med din partner uden at det går ud over din søvn.

Som tidligere nævnt, søvnløshed kan have sin oprindelse fra enten et fysisk materiale eller psykisk stress. Uanset den kilde, søvnløshed påvirker både din krop og dit sind. Forhåbentlig, både kan få en vis lettelse og fred fra tips og ideer, som du har hentet fra denne artikel på jagt efter noget søvn.