Hvordan Får Man En Større Diller Naturligt

En Peacfull Ferie I Din Egen baghave: Have Tips

Havearbejde er en stor aktivitet for den enkelte og hele familier. Ydelserne spænder fra smukke m til friske og gratis frugt og grøntsager. Selv hvis du har en grøn tommelfinger, nogle tips og tricks til den handel, der giver resultater. Læs videre for nogle indsigter, du kan bruge i din voksende planter.

Efteråret sæson er ankommet, og opgaven med at tømme vores container haven er på opgave. Men i stedet for at gemme dine lerpotter i et haveskur til vintersæsonen, hvorfor ikke erstatte den sommer-årige med spiselige falde grøntsager. Der mums på din favorit ler pot betyder falde, dog, kan du overveje at tilføje alternativ spiselige planter som grønne salat som arugula, salat, endivie, bok choy og radicchio. Når det er tid til en hurtig salat, blot snip et par blade, og du vil øjeblikkeligt have lækre, klar til at spise salat.

Vokse krydderier og køkken urter i haven. Urter er generelt meget enkel at vokse, og kan endda være lavet til at trives i en altankasse eller indendørs puljen. Men, de er nemme planter, der er meget dyre at købe i butikken. At dyrke dem selv kan spare dig betydelige mængder af penge.

Har din jord analyseres af et laboratorium, der er for et mindre gebyr, så du ved, hvilke næringsstoffer du har brug for at tilføje. Mange college landbrugs-afdelinger eller kooperative udvidelser vil yde denne service for blot et par dollars. Når du har den rapport, leder til en farm supply company og købe, hvad du har brug for.

Sørg for at vande din have hver dag. Uden daglig vand, din have, kan hurtigt blive surt. Hvis tanken om at trække sig ud af en slange dagligt er for meget for dig, til maven, kan du overveje at installere en slags sprinkler system. Der er en omkostning, men det kan spare en masse hovedpine og rent faktisk betaler for sig selv via en sund afgrøde!

Lære at trimme dine planter. Ikke alle planter kræver trimning, men hvis du bemærker usunde stængler, trimning et anlæg, der kan hjælpe dig med at slippe af med en sygdom, eller i det mindste bremse den ned længe nok for dig at helbrede dit anlæg. Du må ikke skære alt for mange stængler og blade: klip kun de usunde dele.

For at have planter, der beder om og har brug for en masse vand, skal du bruge fem liters spande til at holde dem tørstige frugter og grøntsager glad. Blot at bore eller punch flere 1/8″ til 1/4″ huller i bunden af en fem gallon spand, fyldt med vand, og ligger i nærheden af udtørrede anlæg. Tyngdekraften giver mulighed for en langsom og jævn vanding af disse planter, og hvis du bor i et område, hvor du får hyppige regn, vil du være at fange masser af regn vand for at holde dem spande temmelig fuld hele sæsonen.

Brugen af naturlige planter kan lave en have uden noget arbejde. Mange planter vil selv frø og vokse en evig afgrøden uden nogen arbejde på alle. Butternut squash, græskar og koriander vil vokse, og selv efterkommere at dyrke nye afgrøder, der år efter år med næsten ingen arbejde og blive en permanent have funktion. Dyrke dem i områder, såsom kompost bunke eller langs hegn for maksimale resultater.

Du kan bruge naturlige affald emner omkring dit hjem, til gavn for dine planter. For eksempel planter, der foretrækker høj sur jord elsker en muld blandet med kaffegrums. Kanel kan bruges som en naturlig fungicid til potteplanter. Og selvfølgelig, der er et utal af fordele ved et hjem kompost bunke.

Anvende korrekt værktøj og holde dem i tip-top form, for at mindske stress på din krop, når du er havearbejde. Spader og hakker bør regelmæssigt skærpet for at holde dem arbejde på deres bedste. Hvis du har plads, vælge værktøjer såsom lang håndteres spades, der tillader dig at stå, mens du arbejder. Jo bedre du føler efter havearbejde, jo oftere vil du nyde at få dine hænder beskidte!

Hvis du ønsker at gøre plante markører fra objekter, du har i hjemmet, kan du prøve at bruge gamle persienner. Skære op din gamle blinds vil lade dig gøre markører, der er næsten identiske med dem, du ville købe i en butik. De er meget holdbare, og bør let være i stand til at overleve dårligt vejr.

Hvis du er ejer af fisk, spare på dit vand. Ændring af vand i et akvarium er en nødvendig pligt, når omsorgen for disse dyr; men det kan også vise sig at være nyttige for din have. Beskidt fish tank vand er faktisk helt fyldt med de næringsstoffer, planterne tørster. Så når det kommer tid til at skifte vand, i stedet for at deponere det gamle vand ned i afløbet, så brug vand til at gøde dine planter i stedet for.

Når det besluttes at plante en have, er det vigtigt at kortlægge de områder, der er tilgængelig for plantning og bestemme, som vil være den bedste placering. Uanset om du dyrke dine frugter og grøntsager i din have, på din terrasse, i containere eller på din lejlighed, balkon, dine planter bør være et sted, der er udsat for sollys. For at give den bedste høst, de fleste afgrøder er nødt til at være beliggende i et område, som er et åbent sted, der er solrigt.

For at sikre, at du får en plan kant, når beskæring dine buske, skal du bruge et stykke tov eller en linje. Blot at fastgøre reb til to stykker på den omtrentlige højde, du gerne vil bush til at være på. Se bush langs den lige linje, der vil gøre det nemt at se, om det er niveauet på et øjeblik.

Opret en natlig have ved at tilføje udendørs belysning. En have skal nydes på alle tidspunkter af dagen. Det er nemt at belyse din have med belysning, der opererer med sol eller elektrisk. Flere producenter laver lys af alle designs, til udendørs brug, som kommer i en vifte af priser til passer alle budgetter.

Enhver gartner ved, at frøene korrekt plantet bare frugt efter gang. Holde frø af viden fra denne artikel solidt plantet i haven af dit sind. I løbet af de kommende sæsoner og voksende cyklus, du er sikker på at se de gode råd her blomstre i nyttige vaner i din haveaktiviteter.