Jødisk Omskæring

Tage Sig Af Dine Øjne Med Disse Tips Fra Eksperterne

Ved du nok om eye care til at holde dine øjne sunde, som du bliver ældre? Hvornår var sidste besøg din optiker? Hvis du ikke har set den læge, der i et stykke tid, eller du ikke føler at du har taget sig af dit syn, det skal tjene som et wake-up call.

Hvis dine øjne bliver irriteret af pollen eller føles tør, skal du bruge en øjenskyllestation. Øjenvask kan skylle øjnene af urenheder og gøre dem til at føle sig mere frisk. Følg vejledningen på pakken nøje. Efter øjenskyllestation, dine øjne bør føle sig meget bedre. For at bruge produktet et par gange om dagen eller som anvist.

Spis dine grøntsager. At leve et sundt liv handler om at spise de rigtige fødevarer og undgå de dårlige. Bladgrøntsager grønne grøntsager er fyldt med Vitamin A og Vitamin E, som er meget nyttige vitaminer, der hjælper kroppen præforme mange af sine nødvendige funktioner, såsom reparation og udskiftning af døde hudceller, og dermed forebygge rynker og fine linjer.

Når du vælger et eye care professionel, ikke sjuske, når det kommer til at gøre dit hjemmearbejde på hver potentielle lægens kvalifikationer. Check deres uddannelsesmæssige baggrund, certificeringer og godkendelsen til at sikre, at alt er, som er repræsenteret. At gøre disse ting vil hjælpe du føler dig sikker, når det kommer til at overlade det til sundheden for dine øjne til en ny person.

Undgå hyppige i øjnene, for den langsigtede sundhed af dine øjne. Mens lejlighedsvis skelende kommer ikke til at gøre meget skade, hvis du gør det på daglig basis, din vision kunne være i fare. Eksperter anbefaler at få en eksamen for at afgøre, om din stamme er på grund har behov for briller, og ellers gå let på dine øjne.

Bær beskyttende øje gear. Solbriller er stor, når det kommer til at beskytte dine øjne mod solen, men når du er på job og har brug for at beskytte dine øjne fra savsmuld, snavs eller sand sørg for at bære hårdere øje gear end blot et pare af beskyttelsesbriller. Goggles er et must-have for alle, der arbejder i disse typer af miljøer.

En nem måde at beskytte øjnene er ved at bære solbriller. Du skal selv bære dem på overskyede dage. Når du beslutter dig på et par solbriller, vælge dem, der tilbyder UV-beskyttelse. De kan koste lidt mere, men det er det værd, når i betragtning af, at dit øje for sundhed, der er på spil.

Må ikke anstrenge øjnene alt for længe. Når du stamme, din vision og fokusere på noget, såsom en computer eller tv-skærm, skal du typisk glemmer at blinke så meget som du burde. Når du ikke blinke nok, det betyder, at dine øjne får den til smøring af de behov, som kan føre til mere alvorlige problemer.

Hvis du planlægger at bo uden for i en lang periode af tid, iført en baseball hat eller visir. Dette kan forhindre solens skadelige stråler i at påvirke dine øjne og kan reducere irritation, som du føler. Derudover, dine øjne vil blive mindre tør, hvis du blokerer for solen ind i.

Har du dyrker sport? Visse kontakt sport, som lacrosse og ishockey, kan være farligt for dine øjne. Sørg for at bære enten sports goggles eller en ansigtsmaske til at begrænse risikoen. Mens det kan synes mærkeligt at bære dem i starten, vil du hurtigt vænne sig til dem.

Der er mange forskellige ting, der kan medføre problemer med dine øjne. Det er afgørende, at du være opmærksom på, hvad der går ind i den korrekte pleje af dine øjne. Efter at have læst denne gennem relevante oplysninger, du kan nu tage de nødvendige skridt til at sikre, at dine øjne blive raske, så du kan se Guds skaberværk.