Kunstig Skede

Hvad Kan Du Gøre for At Hjælpe Din Snorken

De fleste mennesker snorker, men nogle mennesker er meget aktive snorkere. Hvis du ikke ønsker, at dette skal være en kendsgerning længere, læs videre for at finde løsningen på dit problem.

I fire eller fem timer, før du går i seng for natten, du bør undgå indtagelse af alkoholholdige drikkevarer. Alkohol har en hæmmende effekt på din krop, der får dine muskler til at blive mere afslappet. Denne lempelse påvirker luftvejene, hvilket gør det svært at trække vejret. I sidste ende, dette fører til snorken.

Hvis du er en snorker, er der en chance for, at du er klar over det. Altid tage hensyn til din partner, som de nok er nødt til at beskæftige sig med det hele natten, så du skal ikke blive vred, hvis de klager over, at din snorken. Det er altid en god tid til at tale med hinanden og prøve at finde ud af en løsning.

Undgå alkohol, sovepiller for at undgå snorken. Disse beroligende midler gøre din hals slappe mere end det skal, og der forårsager snorken. De kan også forårsage, søvnapnø, en potentielt dødelig tilstand, som kan forårsage dig til at stoppe vejrtrækning under søvn. Undgå disse depressiva for en god nats søvn.

Hvis du ofte finde dig selv at snorken om natten, undgå at drikke alkohol. Alkohol kan undertrykke det centrale nervesystem, hvilket betyder, at alle musklerne i din hals til at falde ind i en afslappet tilstand. Din kæbe muskler vil slappe af også, øget snorken problemer. Kun drikke i moderate mængder, hvis det på alle, og du vil undgå dette problem.

Ikke drikke alkoholiske drikke før de går i seng. Årsagen til, at du kan være fristet til at have en natlig drikke, det faktum, at du ønsker at slappe af, kan medføre, at du snorker. Når dine muskler slappe af på grund af alkohol, så gør din luft passager. Som din luft passager bliver begrænset, du snorker.

For at holde dig fra snorken, spise det største måltid på dagen i mindst et par timer før sengetid. Hvis du hoppe i seng med en fuld mave, vil det lægge pres på, at dit mellemgulv, at skubbe det op og indsnævre din luft passager-og at du snorker. Spis tidligere, så du kan fordøje din mad — og ikke snorke.

Bivirkninger ved brug af visse medikamenter kan forårsage tør eller betændt airways. Slim er skabt ud fra betændelser og kan blokere luftstrømmen, hvilket igen resulterer i snorken. Hvis du i øjeblikket tager medicin, skal du finde ud af, hvis nogen af dens bivirkninger kunne være en årsag til din snorken. Hvis ja, så se, om din læge kan foreslå en alternativ medicin uden bivirkninger.

Mange hals øvelser er derude, som vil hjælpe dig med at styrke din hals og stoppe snorken. En af disse er at holde munden åben, og derefter glide din kæbe til højre. Hold det i stedet for tredive sekunder. Gentag derefter ved at skubbe din kæbe til venstre side og holder i tredive sekunder. Stærkere muskler betyde mindre snorken.

Stoppe med at ryge, eller i det mindste afstå fra at ryge lige før sengetid. Rygning har mange sundhedsmæssige virkninger. En af de mere irriterende, at den bidrager til snorken. Din luftvejene er irriterede over den røg og det kan blive hævede. Dette kan medføre, at du snorker mere, end du ville uden irritation.

En enkelt vare som en tennisbold kan bruges til at minimere snorken. Inden du går i seng, satte tennisbold på ryggen af det tøj, du bære i seng. Presset af tennisbold vil opfordre dig til at sove på din side. Side-sovende vil skære snorken lyder betydeligt.

Som du har set, det er muligt at få din snorken under kontrol, selv mens du sover. Hvis du anvender oplysninger fra disse råd, bør du være i stand til at skære ned på forstyrrende snorken. Som et resultat, du (og din partner), kan nyde en fuld nattesøvn.