Øjenlæge Hjørring


Lette Syre Refluks Med Disse Nyttige Tips.

Er du en af de millioner af mennesker, der har frygtelig vedvarende halsbrand mere ofte end ikke? Du kan finde lindring fra medicin, kost ændringer og endda motion regimer. Lære nogle gode tips om, hvad du kan gøre for at mindske dine smerter og ubehag fra den hjælpsomme artikel nedenfor.

Syre tilbagesvaler kan være forårsaget af en række forskellige ting, ikke bare for de typer af fødevarer, du spiser. Kig ind i din livsstil for at se, om du ikke presser dig selv for hårdt, under overdreven stress eller på anden måde har brug for at tage bedre vare på dig selv. Lære at slappe af, forbedre din kost og se om det ikke hjælper.

Du kan være nødt til at balancere saltsyre beløb i din krop, hvis du ønsker at reducere syre refluks og dens symptomer. Du kan gøre dette, for eksempel ved at bruge havsalt snarere end bordsalt. Havsalt har chlorid og mineraler, der er gode for maven og forhindrer syre.

Gravide kvinder er også omfattet af syre refluks så godt. At udvikle barnet kan skubbe syre tilbage i spiserøret. Hvis du ønsker at forbedre din situation, holde sig væk fra fed eller sure fødevarer. Mange kvinder sikkert bruge te i løbet af deres graviditet, at lindre og helbrede maven og spiserøret.

Prøv at reducere stress på alle omkostninger for at reducere syre refluks. Når du er alt for stresset, mere syre produceret i maven, der forårsager syre refluks. Du bør slappe af før og efter et måltid. Læs en god bog, tage en afslappet tur, meditere eller tilbringe tid med venner og familie.

Ikke at forveksle med acid reflux med GERD! Sidstnævnte kan være et meget alvorligt tegn på, at du har fået andre problemer, der henviser til, at de fleste ofte sure opstød er relateret til kostvaner og livsstil. Hvis du ikke er sikker på, se din læge med det samme og finde ud af, hvad der sker med dit fordøjelsessystem højre væk.

Take over the counter antacida eller syre relievers. Disse er meget nyttige i at lindre syre refluks for en masse mennesker. Hvis de ikke tilbyder dig lindring, skal du tale med din læge om en recept for din refluks. De kan også hjælpe med at lindre symptomer og arbejde for at helbrede din esophageal foring

Motion dagligt for at hjælpe med at reducere syre refluks. Disse øvelser skal være skånsomme øvelser såsom at gå. Tyngdekraften er kendt for at hjælpe med at mindske odds på syre refluks, derfor, gå en tur efter et måltid for at mindske følgerne af maveproblemer og øget mave syrer. Motion vil også hjælpe dig med at tabe vægt, som vil hjælpe med at reducere syre refluks.

Må ikke bære tøj, der er for stramme, hvis du ønsker at begrænse syre refluks. Bælter, strømpebukser og stramme bukser kan skubbe mod din talje og forårsage betændelse. Bære tøj, som du føler dig tilpas i, når du er i bevægelse og sidde ned på arbejde for at begrænse syre refluks opstår.

Information er den eneste måde at bidrage til at mindske dine gener som følge af syre refluks. At lære så meget som muligt om emnet vil hjælpe dig. Du burde have lært en hel del om emnet, og hvad du skal gøre hver dag for at forblive komfortabel, når du spiser, og mens du sover.