Øjenlæge Østerbro


Fantastisk Tips Til at Gøre Syre Refluks Beboelig

Syrerefluks er en tilstand, som mange mennesker kæmper med hver dag. Der er konstant smerte, brændende, og ubehag at gøre selv de mest enkle, daglige aktiviteter, svært at gøre. Heldigvis, der er flere ting, der kan gøres for at lindre symptomerne. Anført nedenfor er nogle nyttige løsninger, der kan holde syre refluks ved bugten.

Prop op af din seng. Brug blokke af træ, sten eller endda indsamlingsaktioner lavet for senge til at løfte den op. Hæve hovedet i seng omkring seks inches. Når dit bryst og hoved er forhøjet, det vil gøre det meget svært for syre til at stige opad under søvn.

Afholde sig fra indtagelse af fødevarer, der har et højt syreindhold, hvis du ønsker at mindske din acid reflux i løbet af natten. Nogle af disse fødevarer omfatter frugter som grapefrugt og appelsiner. Disse frugter kan medføre, at brænde, at du føler dig, især hvis du har dem lige før du lægger dig ned.

Motion dagligt for at hjælpe med at reducere syre refluks. Disse øvelser skal være skånsomme øvelser såsom at gå. Tyngdekraften er kendt for at hjælpe med at mindske odds på syre refluks, derfor, gå en tur efter et måltid for at mindske følgerne af maveproblemer og øget mave syrer. Motion vil også hjælpe dig med at tabe vægt, som vil hjælpe med at reducere syre refluks.

Næsten alle har en bestemt udløse mad, som er tilbøjelig til at forårsage reflux. Undgå disse ingredienser eller nedsættelse af forbruget går en lang vej mod at undgå reflux. Et par fødevarer, som ofte forårsager problemer er tomater, mælk, alkohol, syrlig juice, kaffe eller krydret mad.

Begrænse mængden af drikkevarer, du har, når du spiser. Drikkevarer kan tilføje volumen til den mad, du fordøje og øge, hvor udspilet mavesækken er. At have en fuld mave lægger et vist pres på dine LER eller lavere esophageal sphincter, som er ansvarlig for at holde maden i at komme tilbage i spiserøret. Dette øger dine chancer for at have reflux. Til lavere chancer, tage små slurke, når de spiser, og prøv at drikke dine drikkevarer mellem måltiderne i stedet for under måltider.

Ændre din aktivitet efter måltider. Hvis du lider af hyppige anfald af sure opstød, se din aktivitet efter måltider. Undgå tøj, der er stramt omkring midten, og forsøge ikke at bøje eller gøre nogen tunge løft. Alle disse ting kan hjælpe med at holde din mave syre, hvor det hører til.

Drikke mindst 10 glas vand om dagen, hvis du ønsker at slippe af med syre refluks. Vand er vigtigt for at hjælpe med at reducere toksiner og syre, der er i din mave, og der forårsager din konstante halsbrand. Forbruge vand, når du vågner op, i dine måltider, og lige før du går i seng for at opnå maksimal effektivitet.

Drik færre drikkevarer under måltiderne. Du kan øge belastningen din mave, er at tage, når du fylder den med væsker oven på mad. Væsker kan skabe ekstra pres på maven. Regulere det beløb, du drikker i løbet af et måltid, og fylde dit glas på andre tidspunkter i løbet af dagen.

Som anført ovenfor, syre refluks ikke er nødt til at gøre dagen mere vanskeligt, end det behøver at være. Der er flere ting, der kan gøres noget ved den konstante smerte, brændende, og generelt ubehag. Ved hjælp af disse tips kan hjælpe syre refluks-ramte føler sig bedre, hurtigere, så de kan nyde livet mere.