Øjenlæge Østerbrogade


Succesfuld behandling Af Syre Refluks, Og Den Smerte Det Medfører

Mens mad er sjovt, syre refluks kan gøre dem langt fra underholdende. Læse denne artikel for at få tips om at mindske dine symptomer! Den følgende artikel vil hjælpe dig til at spise de fødevarer, du elsker igen.

Jo mere væske du drikker i løbet af dit måltid, jo mere volumen er placeret i din mave. Dette forårsager mere udspiling i maven og lægger pres på den nederste lukkemuskel i spiserøret, og skaber den perfekte betingelse for syre refluks. Prøv at drikke mellem måltiderne og drikke vand i små slurke, snarere end store gulps.

Der er nogle fødevarer, som folk, der lider af syre refluks skal undgå. Disse omfatter højt fedtindhold fødevarer, alkohol drikkevarer med koffein, noget med mynte i det, chokolade, citrus, noget med tomat i det, fødevarer med krydderier i dem, peberfrugter, hvidløg, kulsyreholdige drikkevarer og løg. Du kan finde din acid reflux nødblus med mange andre fødevarer så godt, så lav en liste.

Ikke spiser krydret mad, hvis du har syre refluks. Disse typer af fødevarer kan forværre din sure opstød, fordi de bygger op syre i mave-tarmkanalen. Du vil normalt finde lindring ved at undgå disse fødevarer.

Løsne op, hvis du har været der beskæftiger sig med for meget syre refluks. Dit tøj, der er. Stramme bukser, tætsiddende skjorter eller strømpebukser kan gøre symptomer på syre refluks meget værre. Hvis du kan, sætte en kjortel eller andre store og meget komfortable tøj, og tage det roligt. Dine symptomer bør i det mindste være lidt bedre.

Hvis du planlægger at udøve nøje, drikke masser af vand, mens du arbejder ud. Dette er ikke kun hydrater dig, det hjælper til at støtte i fordøjelsen. Det er også vasker syre ned og ud af din esophagus, at holde det i din mave, hvor det hører hjemme. Hvis dette stadig ikke hjælper, skal du tale med din læge om medicin.

Tro det eller ej, din beklædning kan påvirke, hvor ofte du få sure opstød. Tøj, som sidder for stramt omkring midsection vil sætte overtryk på maven, hvilket gør refluks forekomme oftere og med mere smerte. Vælge tøj med en løs pasform. Kun bære bukser og bælter, der er stramme nok til at stå op uden at trykke for hårdt på midsection.

Du ønsker at undgå fødevarer, der indeholder en høj mængde syre for at reducere syre refluks angreb. Eksempler på fødevarer, der er kendt for at have en høj sure indholdet er grapefrugt, tomater og ananas. Hvis du har en historie af problemer efter at have spist disse fødevarer, kan det være bedst at undgå at spise dem sent på aftenen, eller helt.

Sove mindst 8 timer om natten for at hjælpe med at forhindre sure opstød i dit liv. En god mængde af resten i løbet af natten kan hjælpe din krop til at komme sig fra den dag og komme tilbage til 100%. Dette vil hjælpe med at reducere syren i din krop, som er en katalysator for syre refluks.

Det er meget svært at nyde din mad, når du føler dig sikker på, at det vil komme tilbage for at hjemsøge dig! Brug de råd her er at undgå halsbrand og behandle syre tilbagesvaler symptomer hurtigt. Spise god mad er en utrolig ting; derfor, du fortjener at nyde det uden smerter.