Øjenlæger Aalborg


Lider Du Af Syre Refluks? Disse Tips Vil Hjælpe med at Bringe Lindring

Har du oplevet smerter i brystet? Gør denne smerte forværres, hvis du resten? Gør det starte, når du spiser? Har du, som en bitter smag i din mund? Har du konstant har ondt i halsen eller en hæs stemme? Disse symptomer punkt for syre refluks, som du kan finde lindring fra ved at læse på.

Holde sig væk fra sure fødevarer. De kan både forårsage og forværre syre refluks. Mens dette er på ingen måde en udtømmende liste, så prøv at undgå appelsiner, tomater, grapefrugt og eddike. Hvis du ikke kan klippe dem ud af din kost helt, i det mindste forsøge at undgå at spise dem om aftenen, så syre refluks ikke strejke, når det er tid til seng.

Slow down! Når du spiser langsommere, og din krop er i stand til at holde op med, hvad der bliver indsat på din mave. Dette betyder, at det vil vide, at det er fuld, når det virkelig er fuld, og du vil spise mindre. Hvis du spise for meget, vil du finde din acid reflux går amok.

Holde styr på, hvilke typer af fødevarer, der synes at udløse syre refluks symptomer. Udløse fødevarer er almindelige, og de kan være den skyldige. Når du har identificeret din udløsere, kan du undgå dem effektivt.

Syre tilbagesvaler symptomer kan forværres ved kraftig motion efter måltider. Mad i maven kan blive tvunget ind i spiserøret, når den nederste mavemuskler er kontraherende under en øvelse rutine. Vent et par timer efter, du spiser, før du laver nogen form for fysisk aktivitet.

Tro det eller ej, din beklædning kan påvirke, hvor ofte du få sure opstød. Tøj, som sidder for stramt omkring midsection vil sætte overtryk på maven, hvilket gør refluks forekomme oftere og med mere smerte. Vælge tøj med en løs pasform. Kun bære bukser og bælter, der er stramme nok til at stå op uden at trykke for hårdt på midsection.

Tabe sig ved at gå til gymnastik og udfører hjerte-kar-øvelser, hvis du ønsker at begrænse din syre refluks symptomer. Hvis du er overvægtig, vil du have en bedre chance for syre refluks bygning i maven og forårsager halsbrand. Motion kan hjælpe med din halsbrand og forbedre dit helbred på samme tid.

Vægttab kan være en fordel. For meget vægt omkring din midsection kan påvirke din acid reflux. Overskydende maven fedt øger presset på maven, øge chancerne for refluks. Gøre noget motion for at tabe et par pounds, og du vil se en forskel.

For børn, der har syre refluks sygdom, det eneste, der kan arbejde for dem, er tid. Når en person er yngre, deres fordøjelsessystem har endnu ikke modnet. Dette gør det nemmere for syre til at producere, og dermed øge syre refluks symptomer. Når de bliver ældre, skal problemet til at gå væk.

At du ikke oplever et hjerteanfald. Er du ikke lider af en forkølelse eller anden form for sygdom, og det er sandsynligt, at din mad er ikke volder dig problemer. Du ved, at du har syre refluks, og hvordan du skal behandle det, alle takket være den artikel du lige har læst. Lær, hvordan til at forhindre dette generende problem ved at gøre føden og livsstil ændringer at komme tilbage til at have det godt.