Øjenlæger I Aalborg


Besejre Syre Refluks Ved Hjælp Af Disse Utrolige Tips!

Dem, der lider af syre refluks kan være negativt påvirket af det. Der er mange ting, du kan gøre for at hjælpe syre refluks. Den følgende artikel vil hjælpe dig med at håndtere denne sygdom.

Du er nødt til at motionere, hvis du har GERD, men ikke overdrive det. At tabe vægt er en stor faktor i at kontrollere syre refluks, så gå ud en tur, spille fodbold eller gå til en svømmetur. Det sagt, ikke skubbe din krop for hårdt, eller du kan finde din GERD bliver aktiv.

For hurtig lindring, afhente kanel krydret tyggegummi. Når du tygger tyggegummi, din spytkirtler tempoet op, som kan bidrage til at neutralisere mavesyre. På toppen af det, du vil sluge mere og hjælpe med at rydde syre ud af spiserøret. Endelig, at vælge ikke-mynte og ikke-citrus smag sikrer, at du ikke udløse din acid reflux.

Drej til aloe vera juice for en beroligende måde at helbrede de skader syre refluks kan forårsage. Det reducerer betændelse i spiserøret og foring af maven sig. Alt hvad du behøver, er en halv kop før et måltid for at støtte i din mave-regenerering, men husk, at det også er et afføringsmiddel!

Der er visse fødevarer, der udløser syre refluks. Derfor er det i din bedste interesse at undgå disse, hvis det er muligt. Et eksempel er chokolade. Mens mørk chokolade synes ikke at være så slemt som højt fedtindhold mælk, chokolade, de begge indeholder koffein og kakao, som begge er kendt for at forårsage syre refluks.

Den mad, du spiser hver dag vil gøre en forskel i din refluks. Undgå sure fødevarer, peber, fedtede fødevarer og ikke-alkoholiske drikkevarer, der kunne hjælpe. Disse fødevarer og drikkevarer kan være årsag til problemet. Også, undgå at spise mindre end tre timer, før du bed tid. Gå til seng med en fuld mave kan gøre for en hård nat og morgen.

Prøv at begrænse udløser stress i dit liv, der stammer fra skole, relationer eller personlige problemer. Stress kan producere mere syre, som vil komme op gennem maven og forårsager sur refluks. Lær at styre din stress, eller slippe af med dem, du kan.

Undgå at spise fed mad såsom pommes frites, pizza og andre stegte fødevarer. Fedtholdige fødevarer slappe af mavemusklerne giver syre til at stige op i spiserøret hvilket resulterer i stigning syre refluks. I stedet for fedtholdige fødevarer, vælge magre proteiner såsom bagt kylling bryst sammen med frugt og grøntsager.

Undgå Visse Fødevarer. Nogle fødevarer er mere tilbøjelige til at udløse syre refluks end andre. Disse omfatter koffein, krydret mad, alkohol, tomater, chokolade og andre fødevarer, der er sure i naturen. Hvis du ofte lider af syre refluks, overveje at fjerne disse fødevarer fra din kost, eller i det mindste forsøge ikke at spise dem i de timer, før du går i seng.

Tygge lidt mynte-gratis tyggegummi efter hvert måltid. Tyggegummi hjælper med at producere spyt, som kan neutralisere mavesyre. Det medfører også, at hyppig indtagelse, der kan klare skærpende syre væk fra spiserøret hurtigere. Mint smag tandkød kan slappe af LES og forværre en refluks, så prøv at gå med frugt eller kanel tandkød.

Syre tilbagesvaler kan ødelægge dit liv, hvis du ikke skride til handling. Du skal bruge din viden til at finde en effektiv løsning på dette problem. Brug tips fra denne artikel til at slippe af med dine sure opstød for godt.