Øjenlæger I Esbjerg


Forskellige Behandlinger For Syre Refluks Og Halsbrand

Hvis du lider af syre refluks, du ved, hvor problematisk det kan blive. Ud over den smerte, du er nødt til at beskæftige sig med, er du muligvis nødt til at forklare, hvad du går igennem for kære eller bekendte, så de bedre kan forstå din kamp. Læse denne artikel for at få flere tips om der beskæftiger sig med syre refluks.

Spise middag ca 3 timer før du skal i seng. Dette kan hjælpe dig til at behandle din mad og fordøje det bedre. Om fastsættelse kan forårsage både til at stige igen. På grund af dette, bør du ikke gå i seng mindre end tre timer efter dit sidste måltid.

Du er muligvis nødt til at ændre din kost, hvis du lider af syre refluks sygdom. Sukkerholdige og forarbejdede fødevarer øge mængden af syre, som er produceret i maven, den forårsage af syre refluks sygdom. Frugt og grøntsager er gode fødevarer at spise, at ikke forårsage eller forværre syre refluks.

Den måde, som du spiser, kan skabe syre refluks symptomer. Den hastighed, som du spiser, og det beløb vil både bidrage til at syre refluks problemer. Ikke gøre nogen af disse ting! Undgå overspisning. Det hjælper at spise din mad langsomt. Tygge grundigt og sæt din gaffel mellem bider.

Fedtholdige fødevarer ikke mere!!! Stegt kylling, pizza, kylling vinger og kartoffel chips er den fjende af GERD patient. Disse fødevarer, der forårsager din lukkemusklen til at slappe af, så indholdet af din mave, syre og alle, til at stige tilbage op i spiserøret. Gå til måltider fulde af grøntsager og magert protein i stedet for.

Gør din stemme knække nu og derefter? Hvis du har en hæs stemme, det kunne være forårsaget af mave-syre stiger ind i din hals. Nej, du er ikke at få en kold. Det er syre refluks. Medicin, ændre din kost og opholder sig oprejst, når du spiser kan hjælpe dig med at få din stemme tilbage. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din læge.

Løft dit hoved op over sengen. Dette kan gøres ved hjælp af mursten, blokke af træ eller ved at få dem raisere, der er bygget til at løfte op i en seng. Lederen af sengen bør være omkring seks inches højere. Når din overkrop og hoved er forhøjet, det skal stoppe med mavesyre i at stige i løbet af resten.

Når du spiser alle dine måltider, tage din tid og nyde hver bid. Det er en god idé at sætte din gaffel ned mellem hver bid. Dette er en god måde at stoppe dig fra at overspise, hvilket betyder en dramatisk reduktion i alle dine syre refluks symptomer.

Hvis du ønsker at reducere syre refluks, undgå alkohol. Alkohol kan medføre, at din mave til at producere mere syre, hvilket igen forårsager forringelse af din mave foring, som i sidste ende kan forårsage syre refluks. Hvis du har en aften med dine venner, skal du begrænse mængden, du drikker, medmindre du ønsker at føle dårlig, når du kommer hjem.

En af de mest irriterende dele af syre refluks, der beskæftiger sig med at fortælle folk om det og forklare, hvilke fødevarer du ikke kan spise. Men under forebyggende foranstaltninger, der kan hjælpe enormt med denne lidelse. Husk de gode råd i denne artikel, så lever med syre refluks kan blive noget mere tåleligt for dig.