Øjenlæger I Hillerød


Har Du Sure Opstød? Se Her For Lettelse!

Hvis du nogensinde har spekuleret over, hvad der forårsager syre refluks eller hvordan du kan slippe af med det, så er du bestemt ikke alene. Du er nødt til at tænke over de forskellige situationer, der kan forårsager sur refluks, og du er nødt til at tænke på de mange løsninger. Fortsæt læsning, så du kan finde ud af mere om de retsmidler, der kan tage din acid reflux væk.

Undgå visse fødevarer. Visse fødevarer kan udløse syre refluks, så det er vigtigt at undgå dem. Holde sig væk fra krydret, fedtet eller sure fødevarer, og prøv at undgå koffein og alkohol. Dette er især vigtigt, hvis du spiser en sen middag, når det er muligt spiser aftensmad mindst tre timer før sengetid.

Stress tjener til at forværre syre refluks. Når du er stresset, er din krop naturligt producerer mere mavesyre. Slappe af efter at have spist. Deltage i yoga eller anden form for meditation som hjælper dig til at slappe af.

Tygge kanel tyggegummi post-måltid. Som du tygger tyggegummi, du vil begynde at producere mere spyt. Spyt er formuleret til at hjælpe med at afbalancere den blanding af syre i din mave. Tyggegummi også forårsager en person til at sluge mere ofte, som renser halsen af syrer, der kommer op fra maven. Du kan vælge frugtsmag tandkød. Da mint inducerer esophageal sphincter til at slappe af, undgå mint-flavored tandkød.

Vidste du, at ryge cigaretter kan være medvirkende til at dit problem med syre refluks? Nikotin får de esophageal sphincter til at slappe af. Når den slapper af, kan det give syre til at komme op og forårsage smerte. Sparke vane, og du kan bare sparke acid reflux problem på samme tid.

Spis langsomt, hvis du ønsker at reducere forekomsten af sure opstød under dine måltider. Når du spiser for hurtigt, din krop ikke har tid nok til at behandle fødevarer, hvilket kan føre til inflammation og smerte i din mave. Sætte ned dine redskaber, hvis du har en hård tid at gøre dette med succes.

Der må ikke ryges. Hvis du ryger nu, så gør dit bedste for at stoppe, og hvis du ikke ryger, ikke pick op vane. Hvis du ryger, er et rygestop. Rygning har en evne til at forårsage din lavere esophageal sphincter at fejle og ikke være i stand til at gøre sit job af blokering af mave-syre.

Det er kendt, at rygning er dårligt for dit helbred, men vidste du også, at rygning kan have en indflydelse på syre refluks? Når du ryger, mere mavesyre er produceret, fordøjelsen langsommere og mindre spyt produceres. Rygning forårsager også den lukkemuskel i spiserøret til at svække, hvilket gør syre refluks opstår.

En af de bedste ting, du kan gøre, hvis du lider af sure opstød er at tabe et par pounds. Fedme er en stor bidragyder til sure opstød og halsbrand. Hvis du er på en sund vægt, statistik viser, at du er mindre end halvt så tilbøjelige til at lide af syre refluks som folk, der er overvægtige. Dette er en stor grund til at kaste pounds.

Forhåbentlig denne artikel har givet dig nogle oplysninger, som hjælper dig med at se, at syre refluks behøver ikke at være en fast bestanddel i dit liv. Du ønsker ikke at ende med at indse, at det har forårsaget værre problemer nede ad vejen. Brug hvad du har læst at udvikle en god plan for at befri dig selv af syre refluks i fremtiden.