Øjenlæger I Randers


Enkle Tips til At Hjælpe Dig med at Forstå Syre Refluks

Syrerefluks er en tilstand, der som regel kan kontrolleres. Acid reflux gør du føler, at dit bryst er såre og din hals er på brand. Der er masser af mennesker, der lider af symptomer på syre refluks. Der er ingen grund for dig til at stille op med det, som det stykke, der følger vil illustrere.

Når man spiser, aldrig ligge ned! Det er vigtigt, at du sidder i en robust stol med en god kropsholdning. Give din mave til at være dekomprimeret og spiserøret til at være fuldt udvidet. Som du kan spise, nyde hver en bid af din mad, så du spise langsomt og tygge fuldt ud, så du kan undgå syre refluks bagefter.

Undgå visse fødevarer. Visse fødevarer kan udløse syre refluks, så det er vigtigt at undgå dem. Holde sig væk fra krydret, fedtet eller sure fødevarer, og prøv at undgå koffein og alkohol. Dette er især vigtigt, hvis du spiser en sen middag, når det er muligt spiser aftensmad mindst tre timer før sengetid.

Den mest betydningsfulde faktor, der tilskrives med syre refluks er at være overvægtig. Dem, der er overvægtige er to gange større sandsynlighed for at have GERD end en person, der på en sund vægt. Trykket på maven af alle de ekstra pounds, kan forårsage esophageal sphincter til at slappe af, hvilket giver syre til at give dig problemer.

Jo mere væske du drikker i løbet af dit måltid, jo mere volumen er placeret i din mave. Dette forårsager mere udspiling i maven og lægger pres på den nederste lukkemuskel i spiserøret, og skaber den perfekte betingelse for syre refluks. Prøv at drikke mellem måltiderne og drikke vand i små slurke, snarere end store gulps.

Gravide kvinder oplever ofte sure opstød. Som fosteret vokser i størrelse, det skarer din mave, der forårsager syre til at blive skubbet op fra maven ind i esophagus. Afstå fra at spise fødevarer, der har et højt syreindhold. Hvis dette ikke hjælper, kan du drikke noget te, der er sikkert for barnet, og det kan neutralisere mavesyre.

Hvis du opdager, at du har halsbrand mere end en gang om ugen, kan du faktisk have GERD. Dette er en alvorlig tilstand, som skal være både behandles og overvåges af en læge. Tal med din læge om din tilstand, og om der er en behandling, der til at kurere det for dig.

Hvis du er gravid og oplever sure opstød, så prøv at slappe af. Dette problem er ofte ikke længere et problem, efter du har baby. Det er et symptom på, at barnet presser alle dine indvolde, der forårsager syre i din mave til at stige. Se, hvad du spiser, og undgå at lægge ned, indtil en time er gået, når du spiser.

Hvis du har oplevet symptomer på syre refluks, kan du prøve at skære ned på den mængde alkohol, du drikker. At have nogle drikkevarer tendens til at slappe af musklerne i maven. Når dette sker, begynder folk at opleve forværring af disse symptomer. Hvis du skal have en drink, så sørg for at begrænse dig selv til en eller to drinks.

Du bør ikke vente for din acid reflux problem at gå væk af sig selv. Følelsen alene er slemt nok, men det kan også blive meget mere alvorligt, hvis der ikke gøres noget ved det. Ingen undskyldninger; du ved, hvad de skal gøre. Brug de råd, som du har læst her, så du kan fjerne syre refluks.