Øjenlæger I Roskilde


Nem Råd For at Kurere Syre Refluks

Det er let at se, hvorfor syre refluks er virkelig noget, som mange mennesker frygter. Den smerte og irritation, det forårsager så mange mennesker kan ikke være overvurderes. Heldigvis ved at få en grundig forståelse af tilstanden, det er muligt at styre det med succes. Hold læsning for at lære præcis, hvordan det kan gøres.

Slow down! Når du spiser langsommere, og din krop er i stand til at holde op med, hvad der bliver indsat på din mave. Dette betyder, at det vil vide, at det er fuld, når det virkelig er fuld, og du vil spise mindre. Hvis du spise for meget, vil du finde din acid reflux går amok.

Når du er færdig med at spise et måltid, forhindre sure opstød ved at tygge på et stykke tyggegummi. Mere spyt produceres, når du tygge et stykke tyggegummi. Jo mere spyt, der er produceret under fordøjelse, mindre syre er produceret, igen, forhindrer syre refluks opstår. Ideelt set, du skal tygge på sukker-frit tyggegummi.

Hvis du lider af syre refluks, at forstå, hvordan tyngdekraften kan arbejde i din favør. Sidder oprejst, vil hjælpe med at holde mad og væske ned efter måltider, så hold dig lige. Undgå at ligge ned eller endda lidt tilbagelænet i din favorit stol, da dette vil forværre refluks symptomer hurtigt. Prøv at gå en kort og sund gåtur i stedet!

Til at hjælpe med at undgå sure opstød, tage din tid og tyg din mad langsomt. Denne teknik hjælper dig med at undgå overspisning. Når du spise, maden er trykket i toppen af din mave, således, at det giver mulighed for mave syrer til at bygge op i dig spiserøret. For bedste resultat, spis små måltider ofte.

Hvis du opdager, at du har halsbrand mere end en gang om ugen, kan du faktisk have GERD. Dette er en alvorlig tilstand, som skal være både behandles og overvåges af en læge. Tal med din læge om din tilstand, og om der er en behandling, der til at kurere det for dig.

Kontraherende mavemusklerne kan lave mad, der er i din mave til at gøre sin vej tilbage i spiserøret. Det er derfor, du er nødt til at vente mindst en time efter at have spist, før du forsøger at gøre noget motion. Du bør også undgå andre typer af fysisk anstrengelse, lige efter måltider.

Lider du af vejrtrækningsproblemer? Har du en kronisk sofaen eller hvæsende vejrtrækning ofte? Hvis det er tilfældet, kunne det være en syre reflux problem. Halsbrand kan være årsag til disse symptomer. Din læge kan foreslå en pH-test. Denne procedure udføres på en ambulant basis i løbet af 24 timer, og kan afgøre, om refluks er et problem.

Prøv at poppe et par stykker tyggegummi i munden, hver gang du kan mærke symptomer på syre refluks. Dette vil få kroppen til at producere en langt større mængde af spyt, end det gør på en regelmæssig basis, og dette vil bidrage til at neutralisere den syre inde i maven.

Den pinefulde virkningen af syre refluks på mange menneskers liv er ikke noget at være overset. Denne tilstand forårsager ubehag, der kører farveskala mellem mildt irriterende og alvorligt lammende. Med lidt held, de oplysninger, der er beskrevet ovenfor, har fungeret som en vidunderlig ressource for enhver, der ønsker at lære mere om mildne symptomer på syre refluks.