Øm Forhud


Nem Råd Til Beskæftiger sig Med Halsbrand

Der syre refluks sygdom kan anrette skade på dit liv, både fysisk og mentalt. Dette er dog ikke en betingelse, at du er nødt til at lide af for resten af dit liv. Brug tips i den følgende artikel for at stoppe syre refluks sygdom, og de negative virkninger, der følger med det.

Der er nogle fødevarer, som folk, der lider af syre refluks skal undgå. Disse omfatter højt fedtindhold fødevarer, alkohol drikkevarer med koffein, noget med mynte i det, chokolade, citrus, noget med tomat i det, fødevarer med krydderier i dem, peberfrugter, hvidløg, kulsyreholdige drikkevarer og løg. Du kan finde din acid reflux nødblus med mange andre fødevarer så godt, så lav en liste.

Holde tyggegummi handy. Når du tygger tyggegummi, er det ikke kun frisker din ånde, men det får dig til at savle. Dette hjælper med at vaske syre ned i spiserøret og tilbage til din mave, hvor det hører til. Når du vælger en variant, undgå citrus og mynte. Mynte kan medføre, at din esophageal sphincter til at slappe af, og citrusfrugter er i høj syre.

Kan holde sig oprejst, efter at have spist. Det kan være ganske nyttigt, hvis du blive siddende eller stående i mindst to til tre timer efter at du spiser et måltid mad. Dette vil give din mad, tid til at fordøje og hjælpe med at holde din syre refluks symptomer ned til et minimum. Hvis du skal ligge ned, gøre dit bedste for at ophøje din krop over din talje.

Mange mennesker kan lide at ligge ned og slappe af efter at have spist et stort måltid. Dette er dårligt for fordøjelsessystemet og kan føre til syre tilbagesvaler. Prøv i stedet at gå rundt eller står for at give maden en chance for at fordøje. Wat mindst to timer efter et måltid for at ligge ned. Også, ophøje din krop, mens du sover.

Du ønsker at undgå fødevarer, der indeholder en høj mængde syre for at reducere syre refluks angreb. Eksempler på fødevarer, der er kendt for at have en høj sure indholdet er grapefrugt, tomater og ananas. Hvis du har en historie af problemer efter at have spist disse fødevarer, kan det være bedst at undgå at spise dem sent på aftenen, eller helt.

At drikke en stor mængde væske, mens man spiser kan føre til syre tilbagesvaler. Du tænker måske ikke over det, men væsker kan også tilføje til den mængde af mad i maven. Når mængden af mad er for stort, er det ikke overvinder din krop ressourcer til at holde mad i maven. Begrænser mængden af væske du drikker, mens man spiser, eller kun drikke mellem måltiderne.

Begrænse mængden af drikkevarer, du har, når du spiser. Drikkevarer kan tilføje volumen til den mad, du fordøje og øge, hvor udspilet mavesækken er. At have en fuld mave lægger et vist pres på dine LER eller lavere esophageal sphincter, som er ansvarlig for at holde maden i at komme tilbage i spiserøret. Dette øger dine chancer for at have reflux. Til lavere chancer, tage små slurke, når de spiser, og prøv at drikke dine drikkevarer mellem måltiderne i stedet for under måltider.

Som en start på dette stykke nævnt, din fysiske og mentale sundhed kan blive hårdt ramt af syre refluks sygdom. Men, du har magt til at stoppe det fra at spille en større rolle på resten af dit liv. Ovenstående tips kan hjælpe dig med at slippe af med denne betingelse, når de anvendes korrekt.