Øvelser Til Større Numse


Nem Råd Til at Mindske Og Lindre Din Halsbrand

Der er enkle måder at ændre din livsstil for at holde syre refluks ved bugten. Dit første skridt i retning af at nå comfort igen, er at læse alt hvad du kan om tilstand og de måder, som du kan behandle det. Start med denne artikel, så du kan få en stor base af viden.

Det er vigtigt, at du ikke spiser for hurtigt, hvis du lider af sure opstød. Jo langsommere du spiser, jo bedre! Det vil ikke kun give dig mulighed for at begynde at nedbryde den mad i maven, vil det sikre, at du føler dig fuld, når du virkelig er fuld, noget, der ikke sker, hvis du spiser for hurtigt.

Få dit væskeindtag mellem dine måltider i stedet for, mens du spiser. Dette vil hjælpe med sult, da du er mere tilbøjelige til at opleve tørst end af sult. Hertil kommer, at ikke drikke i forbindelse med måltider, vil det forhindre din mave udvide så meget. Som et resultat, syre er ikke så tilbøjelige til at stige op, så din syre refluks symptomer vil falde.

GERD er mere tilbøjelige til at forekomme, når du er overvægtig. Når du er overvægtig, esophageal sphincter nogle gange åbner under pres af den overskydende vægt. Kaste et par ekstra kilo, kan det medføre sphincter til at stramme og begrænse syre refluks.

For hurtig lindring, afhente kanel krydret tyggegummi. Når du tygger tyggegummi, din spytkirtler tempoet op, som kan bidrage til at neutralisere mavesyre. På toppen af det, du vil sluge mere og hjælpe med at rydde syre ud af spiserøret. Endelig, at vælge ikke-mynte og ikke-citrus smag sikrer, at du ikke udløse din acid reflux.

Det er ikke kun de typer af mad, du spiser, men hvor meget du spiser, der kan forårsage syre refluks. Det tager længere tid at fordøje større måltider, som kan lægge ekstra pres på maven. Dette kan undgås ved at spise mindre måltider, som er spredt over hele dagen.

Acid reflux er så smertefuldt, at det kan forveksles med et hjerteanfald. Du må ikke ignorere smerter i brystet! Dette kan være et hjerteanfald. Tal med din læge om dine muligheder. Din læge vil være i stand til korrekt at diagnosticere din tilstand.

Prøv at holde dig selv forhøjet, når de går i seng. Nogle gange kan det være nok bare at tilføje en pude eller to til at hjælpe dig. Men nogle gange kan du have puder, hynder sat op til at hjælpe dig med at sove i siddende stilling. Du kan også overveje at sove i en hvilestol på nogle af dine dårlige dage.

Mens du spiser din mad, begrænse din drik forbrug. Selv om det kan lyde fjollet, at drikke masser af drikkevarer under måltiderne kan faktisk forårsage syre refluks. Dette er fordi væsker øge mængden af mad i maven. Når din mave er fuld, den lavere esophageal sphincter er mere pres, der lægges på den. Denne muskel forhindrer maden i at komme op gennem spiserøret, som forhindrer syre refluks. Du har brug for til at beskytte din lavere esophageal sphincter så meget som muligt.

Nu, at du forstår det grundlæggende, så du er klar til at begynde at implementere dem i dit liv. Ændre, hvordan du spiser, sover, klæde sig og opføre sig for at sikre, at dine symptomer er holdt til et minimum. Når du parre det med din læges råd, vil du opdage, at dine sure opstød, ikke længere styrer dit liv.