Snæver Forhud

Behovet For Time Management Rådgivning? Her Er Nogle!

Hver dag er der kun 24 timer lang, alligevel er det ofte virker som om der ikke er nok timer i døgnet. Hvis du er den type person, der konstant føler sig skyndte sig at få ting gennemført, så denne artikel er, hvad du har brug for. Her finder du gode råd til at få din tid tilbage i din kontrol.

For bedre at styre den tid, du har i dag, har en plan for det! Altid sidde ned natten før, og lave en liste over, hvad du skal få gjort. Prioritere alt på listen og på tværs af opgaver fra én efter én som dig med at opnå dem. Kommer ind i denne vane, og du skal nå flere mål og har mere tid i dag.

Prøv at bruge kalender funktionen på din mobiltelefon til at styre din tid. Da de fleste mennesker bære på deres mobiltelefoner med dem på alle tidspunkter, vil du altid have din tidsplan med dig. Dette vil hjælpe dig med at forbedre dit liv, fordi du aldrig vil gå glip af en aftale eller en vigtig dato.

Du skal ikke være bange for at forsømme nogen af de opgaver, der ikke er afgørende. Hvis du har en travl tidsplan, kan du fjerne noget, der ikke har en deadline eller noget, der kunne gøres af en anden. Give folk mulighed for at hjælpe dig med de opgaver, som du ikke har til at håndtere personligt.

Når tiden er at få hårdt, overveje, hvordan du bruger din tid. Er du bruger det fornuftigt? Få tid til at tjekke e-mails og voicemails. Hvis du ser tingene som de kommer til dig, så du kommer til at være spild af tid, at du skal bruge på noget andet.

Forud for at kalde nogen på telefonen på arbejde, tag et par minutter til at planlægge de spørgsmål, som du skal have besvaret. Ofte en masse af tid er spildt, simpelthen ved udflugter, der sker på telefonen, når du ikke ved, hvad du virkelig har brug for. At have en følelse af, at dine mål før, vil hjælpe med at holde dig på sporet.

Når tiden er virkelig afgørende, at holde enhver form for sociale medier ud af dit arbejdsområde. Sociale medier kan være en ekstrem gang suck, bogstaveligt talt spise minutter og timer, hvis du ikke er forsigtig. For virkelig at fokusere, du har brug for privatliv væk fra disse steder. Det kan være fristende at tage et kig, men husk hvordan effektivt, du vil være uden det!

Kig på dit skema. Du kan fjerne en eller flere daglige opgaver? Kunne du uddelegere nogle opgaver til andre, og dermed frigøre en lille smule tid på din rute? Delegationen vil blive en time management færdighed, der er lige gode til at bruge. Uddelegere en opgave til en anden person, og fokusere på de ting, som kun du kan udfylde.

Hvis du finder time management udfordrende, så prøv at fjerne din tid energispild! Undersøge, hvad du går igennem i løbet af en dag, som chatter på vandkøleren, dvælende ved frokost eller vandrer rundt på Internettet. Indse, hvad der er at spilde din tid og stoppe med at gøre det, eller gem det til sidst på dagen, når alt vigtigt der sker.

Slippe af distraktioner. Ting, der distraherer dig, kan få dig til at betale opmærksomhed til dem i stedet for, hvad du skal arbejde på. Hvis fjernsynet er tændt, og du ser det i stedet for at gøre, hvad du skal gøre, sluk for den og arbejde på din opgave.

Stop farende rundt og efterlader din dag ufærdige. Du vil nemt se, hvordan din tid kan blive håndteret på en bedre måde. Hvis du anvender det, du har lært her, kan du få din time management færdigheder finpudset til en vellykket punkt. Lære alt det, du kan gøre arbejdet for dig.