Styrk Din Manddom

Få Tips Om Vitaminer Og Mineraler, Som Du Skal Have

Få sundt handler ikke kun om motion og spise rigtigt, det handler om at vide, hvad du putter i din krop. Vitaminer er nøglen til et længere og sundere liv. Ved du, hvilke vitaminer og mineraler du tager på hver dag? Hvis lære mere om dem, er vigtigt for dig, hold læse denne artikel for at få nogle gode råd.

Det er ikke sikkert at tage mere end den anbefalede værdi af de fleste vitaminer, så sørg for, at du undgår dette. Et eksempel på dette er jern, som kan være skadeligt for leveren i store doser. Hvis du føler at du ikke får det største udbytte af din vitaminer, bør du nok kontakte en diætist om dette.

Hvis du beslutter dig for at tage en multivitamin, være sikker på du vælger den rigtige. Nogle multivitaminer ikke indeholder alle de vitaminer og mineraler, der virkelig kan nyde godt af en person. Sørg for at kigge efter en multivitamin, der indeholder vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D, E og K. Det skal også have mineralerne zink, selen, chrom, kobber, molybdæn, og magnesium.

Der er en masse fordele for mænd til at tage E-vitamin, men kvinder har brug for det så godt. E-Vitamin har anti-aging fordele og vil hjælpe kamp celle skader, der er relateret til aldring. E-Vitamin også kan forebygge grå stær og hjertesygdomme. Mandler, hasselnødder, spinat og solsikkefrø er alle rige på Vitamin E.

For at øge elasticiteten af din krop, så prøv at tage hørfrøolie og gurkemeje. Begge disse kan hjælpe med at reducere inflammation i kroppen. De kan også beskytte dig mod sygdom. Der er olie-blanding af de to, der er kendt for at hjælpe de led, sammen med dygtiggørelsen hjerne og hjerte sundhed.

Hvis du giver dine børn vitamintilskud sørg for at holde dem opbevares utilgængeligt for børn. De fleste børn er vitaminer er krydret og meget ligner slik. Dette er for at tilskynde børn til at tage dem. Men det kan også føre til, at børn forveksle dem med slik. Da det er muligt at tage en overdosis af vitaminer, holde dem ude af rækkevidde.

Når du tager din vitaminer, altid sørg for at du spiser noget med dem. Vitaminer på en tom mave kan få dig til at være tryg og have en forstyrret maven. Du ønsker ikke at føle kvalme, og du vil i stedet for at fokusere på de positive effekter, som de vitaminer og næringsstoffer, der vil give.

Den bedste måde at få vitaminer og mineraler gennem din kost. For at sikre, at du får, hvad du har brug for, tilføjer masser af superfoods til din kost. Superfoods er høj i en bred vifte af vitaminer og mineraler. Disse fødevarer omfatter broccoli, blåbær, bladgrøntsager grønne grøntsager, fuldkorn og mange andre fødevarer.

Er du en kvinde i den fødedygtige alder? Hvis så, du kan lave i magnesium. I virkeligheden, at 60 procent af kvinder eller mere kan være magnesium. Din bedste det er at tale med din læge om at have gjort tests til at måle dine niveauer, og hvis du er lav, afhente et supplement.

Være forsigtig, når det kommer til kosttilskud. Næringsstoffer, herunder mineraler og vitaminer er sunde, men du kan tage for meget. Det er yderst farligt, og sker der, hvis du overdrive det. Vitamin overdosering symptomer varierer med det vitamin, men effekterne er normalt ubehagelig, og de kan endda være dødelig.

Se, hvilke multivitamin din læge mener, at du burde tage. Det er også muligt at bruge Internettet til at finde ud af, om testresultater på vitaminer, der viser, hvilke af dem ikke måle op. FDA er ikke tænkt mig at give meget hjælp, når det kommer til kosttilskud, så er du nødt til at udføre din egen forskning.

Når du forbereder dine måltider, undgå opskrifter, som kræver, bagepulver og omfatter friske produkter. Bagepulver ødelægger vigtige vitaminer og mineraler, der findes i grøntsager, såsom B-vitaminer og vitamin D. Madlavning grøntsager med bagepulver gør dem mindre effektive til at nære din krop, så undgå retter, der kræver det.

Som du kan se, dit helbred skal være fokuseret på, hvad din krop er ved at tage på. Forståelse de vitaminer og mineraler, der er vigtige for at din krop er af allerstørste betydning. Brug hvad du har læst her, og indarbejde det i din sundhed rutine til at få mest ud af din krop og liv.