Udløsning


En Trin-for-Trin Guide til at Lindre Syre Refluks

Syre tilbagesvaler er en alvorlig lidelse, der kan have negativ indflydelse på dit liv. Fra ikke at vide, hvad de skal spise til ikke at være i stand til at sove, det tager over din krop og liv. Kig i løbet af de følgende tips, der kan hjælpe dig med at behandle eller endda forhindre sure opstød og komme tilbage for at lede et normalt liv.

Mens eddike smager fantastisk på salater eller pomfritter, alle med syre refluks bør undgå at spise det. Eddike, sammen med citrusfrugter og tomater, er i høj syre, og jo mere syre, du spiser, jo mere syre vil vende tilbage op i spiserøret og forårsage smerte og ubehag efter måltider.

Kan holde sig oprejst, efter at have spist. Det kan være ganske nyttigt, hvis du blive siddende eller stående i mindst to til tre timer efter at du spiser et måltid mad. Dette vil give din mad, tid til at fordøje og hjælpe med at holde din syre refluks symptomer ned til et minimum. Hvis du skal ligge ned, gøre dit bedste for at ophøje din krop over din talje.

Hvis du opdager, at du har halsbrand mere end en gang om ugen, kan du faktisk have GERD. Dette er en alvorlig tilstand, som skal være både behandles og overvåges af en læge. Tal med din læge om din tilstand, og om der er en behandling, der til at kurere det for dig.

Visse fødevarer, der forårsager syre refleks mere end andre fødevarer. At føre dagbog over dine spisevaner kan hjælpe dig med at forstå, når syre refluks er på sit værste. Efter du har spist, hvis du begynder at føle syre refluks symptomer, skrive ned, hvad du spiste, hvad symptomerne er, og hvordan de påvirker dig.

Vent, til at udøve efter du spiser. Hvis du udskyde din motion mindst en time, mad vil have en bedre chance for at fordøje. Fysisk anstrengelse lige efter, du spiser, kan forårsage, at den mad, til at gå tilbage op mod spiserøret. Dette kan være meget ubehageligt og svært at bekæmpe.

Hvad drikker du vil påvirke din acid reflux lige så meget som hvad du spiser. Noget med koffein bør undgås. Hertil kommer, kulsyreholdige drikkevarer vil medføre, at du har spørgsmål, som vil alkohol. Vær opmærksom på hvad du indtager, og forsøge at holde sig til vand, når det er muligt, hvis du ønsker at være på den sikre side.

Hvis du lider af syre refluks, undgå at lægge ned umiddelbart efter indtagelse af et måltid. Det er fordi der ligger ned efter et måltid kan gøre fordøjelsen mere vanskeligt, hvilket resulterer i sure opstød. Du vil holde dine refluks på bugten og føle sig meget bedre, hvis du forsøger at holde sig oprejst, mere ofte.

Hvis du er overvægtig, din tilbagevendende acid reflux problem kan være forårsaget af dine ekstra kilo. Fokus på at tabe nogle vægt i din midsection til at mindske presset på maven og gøre fordøjelsen nemmere. Du kan nemt komme i form ved at gøre nogle abs og en sundere kost.

Uanset om du ikke spiser den rigtige vej eller den rigtige fødevarer, du har fået til at komme til roden af din syre refluks problemer. Forhåbentlig denne artikel har været nyttig i deres søgen efter svar og du nu ved, hvad der skal ændres i dit liv. Med et par enkle ændringer i dit liv kan blive gratis fra acid reflux permanent.