Verdens Største Tisemand


Acid Reflux Råd, Som Alle Kan Bruge

Mange mennesker lider af syre refluks. Hvis du er uheldig nok til at være en af dem, så den følgende artikel vil give dig nogle forslag til, hvad du kan gøre. Læst over dem, der vedrører dit årsager, og du skal have en bedre forståelse for, hvad der kan gøres i netop din sag. Hjælpen er bare en artikel derfra!

Opretholde en sund kropsvægt reducerer din syre refluks symptomer. Når ekstra pounds tryk ned på maven, det får din esophageal sphincter til at slappe af. Når du tone op, din lukkemuskel vil stramme og syre vil blive sat.

Stress kan få dine muskler til kontrakt, og når dette sker, er at din mave, syre vil blive skubbet opad. Prøv nogle afspændingsteknikker, såsom dyb vejrtrækning, yoga eller meditation for at reducere din stress og hjælpe dig med at håndtere situationer, der kan være følelsesmæssigt omtumlet. Når du mestrer disse teknikker, syre refluks kan være reduceret.

Vil du have lidt hurtig livsstil tricks, som er sikker på at hjælpe med at lette symptomer på syre refluks? Få motion hver dag, op med at ryge, bære løst siddende behageligt tøj, undgå bælter, og undgå et højt fedtindhold og høje sure fødevarer. Hvis du dedikerer dig selv til at gøre disse ting begynder i dag, vil du være i stand til at løse din tilstand.

Når du ønsker at nå til en naturlig behandling af halsbrand, kan du overveje lakrids. Du er nødt til at vælge DGL lakrids, der ikke indeholder glycyrrhizinsyre og vil derfor ikke medføre forhøjet blodtryk. Chewable tablets er din bedste satsning, før måltider, og de kan findes billigt på naturlige fødevarer, detailhandlere og sundhed supplement butikker.

Ikke blot behandling af symptomer på syre refluks med antacida. Dette gør intet for at hjælpe med at vende skader på spiserøret forårsaget af syre. Du bliver nødt til at foretage ændringer i livsstil for at forhindre sure opstød opstår for at tillade spiserøret til at helbrede sig selv og forhindre alvorlige problemer i fremtiden.

Mens du spiser din mad, begrænse din drik forbrug. Selv om det kan lyde fjollet, at drikke masser af drikkevarer under måltiderne kan faktisk forårsage syre refluks. Dette er fordi væsker øge mængden af mad i maven. Når din mave er fuld, den lavere esophageal sphincter er mere pres, der lægges på den. Denne muskel forhindrer maden i at komme op gennem spiserøret, som forhindrer syre refluks. Du har brug for til at beskytte din lavere esophageal sphincter så meget som muligt.

Moderat motion hjælper ofte med at lindre syre refluks. Sørg for at holde det simpelt og på et moderat niveau for de bedste succes. Prøv ikke at udøve nøje, da dette faktisk kan forværre dine symptomer. Disse typer af øvelser for at sikre, at du giver tyngdekraften, du har brug for fordøjelsen. En anden fordel er at motion hjælper dig med at kaste ekstra pounds, som kan hjælpe med at reducere virkningerne af syre refluks.

Som du kan se fra ovenstående artikel, mange mennesker lider med forværring af syre refluks. Har du set, at der er ting, der kan hjælpe. Hver sag er individuel, men det forslag, der er vist ovenfor bør give dig nogle ideer, som vil hjælpe. Vælg hvilke af dem vil virke bedst for dig.