Vorter Penis


Acid Reflux Oplysninger, Som Alle Bør Have

Syre tilbagesvaler er en af de mest ubehagelige betingelser, at nogen kunne have. Syre tilbagesvaler kan være skabt og forstærket af mange faktorer, herunder kost og vægt, rygning, og selv dit tøj. Du kan lære, hvad der forårsager syre refluks og hvordan at slippe af med det med de oplysninger i denne artikel.

Syre tilbagesvaler kan være forårsaget af en række forskellige ting, ikke bare for de typer af fødevarer, du spiser. Kig ind i din livsstil for at se, om du ikke presser dig selv for hårdt, under overdreven stress eller på anden måde har brug for at tage bedre vare på dig selv. Lære at slappe af, forbedre din kost og se om det ikke hjælper.

Den mest betydningsfulde faktor, der tilskrives med syre refluks er at være overvægtig. Dem, der er overvægtige er to gange større sandsynlighed for at have GERD end en person, der på en sund vægt. Trykket på maven af alle de ekstra pounds, kan forårsage esophageal sphincter til at slappe af, hvilket giver syre til at give dig problemer.

Begræns din væske indtag med måltider, hvis du er tilbøjelig til at syre refluks. Selv sunde drikkevarer som vand kan fylde din mave hurtigt, at skabe betingelser, der er befordrende for syre refluks. Du kan nyde din drik konservativt, og aldrig sluge det ned. Vent en halv time efter et stort måltid for at nyde slukke din tørst.

Hvis du lider af syre refluks, at forstå, hvordan tyngdekraften kan arbejde i din favør. Sidder oprejst, vil hjælpe med at holde mad og væske ned efter måltider, så hold dig lige. Undgå at ligge ned eller endda lidt tilbagelænet i din favorit stol, da dette vil forværre refluks symptomer hurtigt. Prøv at gå en kort og sund gåtur i stedet!

Det er en god idé at tage hovedet af din seng, hvis du har været udsat for syre refluks spørgsmål ofte. Når du ligger hjemme, det giver maveindhold en nemmere måde at tilbagesvaling. Skal du rejse madras omkring 6-8 centimeter for at få de bedste resultater.

Du skal holde styr på, hvad du spiste før oplevet syre refluks. Refluks syge har ofte en udløser fødevarer, der virkelig kan forværre symptomerne. Når du har identificeret din udløse fødevarer, du kan undgå dem, og begynde at føle bedre.

Løsne op, hvis du har været der beskæftiger sig med for meget syre refluks. Dit tøj, der er. Stramme bukser, tætsiddende skjorter eller strømpebukser kan gøre symptomer på syre refluks meget værre. Hvis du kan, sætte en kjortel eller andre store og meget komfortable tøj, og tage det roligt. Dine symptomer bør i det mindste være lidt bedre.

En fantastisk måde at minimere dit sure opstød om natten er at spise det største måltid på dagen til frokost. Du ønsker så meget af din mad, der skal fordøjes, før de ligger ned for natten. Ændre dine kostvaner til at omfatte en stor frokost og meget lille middag.

Det ubehag, der er forbundet med syre refluks kan være bekymrende. Hvad gør syre refluks værre er, at det kan være udløst af ting i din hverdag, herunder ting, du nyder. Du behøver ikke ønsker at være nødt til at leve med syre refluks. Bruge indholdet af denne artikel og give syre refluks boot.