Xtrasize


Ønsker Du At Vide Om Syre Refluks? Læs Videre

Ligegyldigt hvad du laver, når syre refluks viser, at det gør sig selv kendt. Er det virkelig kan producere nok irritation at sætte mere end et eller to knæk i din dag. Hvordan kan du slippe af med syre refluks én gang for alle? Fortsæt læsning at finde ud af, nogle gode råd for at gøre netop det, og du vil være glad for, at du gjorde.

Når du spiser højt fedtindhold fødevarer som stegt kylling, maven tømmes meget langsomt. Dette gør det muligt at blive udspilet og spiserøret kan fylde op med syre. Vælge sundere fødevarer som magert protein eller bønner for at undgå denne situation, og du bør være i stand til at styre din acid reflux som en professionel.

For hurtig lindring, afhente kanel krydret tyggegummi. Når du tygger tyggegummi, din spytkirtler tempoet op, som kan bidrage til at neutralisere mavesyre. På toppen af det, du vil sluge mere og hjælpe med at rydde syre ud af spiserøret. Endelig, at vælge ikke-mynte og ikke-citrus smag sikrer, at du ikke udløse din acid reflux.

Vi virkelig er, hvad vi spiser. Hvis vi spiser højt fedtindhold fødevarer, vi bliver fede og være i risiko for syre refluks. Det er vigtigt, at vi i stedet fokusere på lav-syre fødevarer, som er slank og sund. Vælg grøntsager og hele korn kulhydrater sammen med magert protein til dine måltider for at bremse din lidelse.

Mange mennesker kan lide at ligge ned og slappe af efter at have spist et stort måltid. Dette er dårligt for fordøjelsessystemet og kan føre til syre tilbagesvaler. Prøv i stedet at gå rundt eller står for at give maden en chance for at fordøje. Wat mindst to timer efter et måltid for at ligge ned. Også, ophøje din krop, mens du sover.

Hvad drikker du vil påvirke din acid reflux lige så meget som hvad du spiser. Noget med koffein bør undgås. Hertil kommer, kulsyreholdige drikkevarer vil medføre, at du har spørgsmål, som vil alkohol. Vær opmærksom på hvad du indtager, og forsøge at holde sig til vand, når det er muligt, hvis du ønsker at være på den sikre side.

Spis langsomt, hvis du ønsker at reducere forekomsten af sure opstød under dine måltider. Når du spiser for hurtigt, din krop ikke har tid nok til at behandle fødevarer, hvilket kan føre til inflammation og smerte i din mave. Sætte ned dine redskaber, hvis du har en hård tid at gøre dette med succes.

Tag ikke store bider, når du spiser et måltid, hvis du ønsker at føle sig godt tilpas og forhindre den brændende følelse fra syre tilbagesvaler. Det er vigtigt for din krop at nedbryde den mad, du putter i din mund, især kød. Tage små bider og tygger din mad, i mindst 10 sekunder for at føle sig godt tilpas under og efter måltidet.

Hvis du har været spekulerer på, hvordan at slippe af sure opstød, så har du fundet den rigtige information. Sætte de tips, som du har fået sammen om at udvikle din idiotsikker plan for at sige farvel til syre tilbagesvaler. Du ønsker ikke at skulle til at tænke over det længere, eller bekymre sig om sine problemer. Det er tid til det frie liv.